יואו אנשים..אני עוברת כל מה שכתוב

האחת del

New member
יואו אנשים..אני עוברת כל מה שכתוב

פה!! אבל אני לא אתחיל לפרט על הכל כי זה חפירה רצינית ח...רציתי להתייעץ איתכם..יש לי בעיה דומה לשל מישהו פה ...אני עוד מעט בת 16 ולכל החברים שלי נותנים להישאר עד מאוחר , משהו כמו 3/4 ויותר ולי לא!! אני צריכה להיות ב-1 בבית...אמא שלי אמרה לי שאם היא תיתן לי עד יותר מאוחר אני "אקח את כל היד" ואחזור אפילו בבוקר...זה ממש לא נכון וגם אמרתי לה את זה..בכל אופן מה שמדאיג אותי זה שהיא אמרה שאני אחזור עד 1 עד גיל 18!! ואסור לי גם לצאת מהעיר עד הגיל הזה ואני הייתי בשוק!! אני כבר יחסית גדולה ויודעת לדאוג לעצמי הייתי אומרת אז...מה הבעיה שלה? קיצר! חחח...היא אמרה לי שאם אני חוזרת יותר מאוחר מ-1 אני נשארת בחוץ וכדי להראות לה כמה שאני לא מפחדת ממנה אני רוצה לישון בחוץ יום שישי למרות שיש מצב שהיא תגרור אותי בכוח ואז לא אראה יותר את אור הבוקר חחח..אבל זאת הדרך היחידה אחרי כל "השיחות" למיניהן..מה לדעתכם אני צריכה לעשות?

benpual

New member
טוב , אני חושב למה את מתכוונת

להודעה שיש לך בעיה דומה למישהו פה , אז כנראה שזה הבעיה שלי , ואני רוצה להגיד לך משהו , אני דיברתי עם אמא שלי בקשר לנושא של החזרה עד מאוחר , והיא הבינה אותי מאוד , אבל הקטע פה , שהיא לא עושה את זה בכוונה , היא עושה את זה כי היא דואגת לך , שלא תעשי דברים רעים , אפשר להבין אותה . מצד אחד , את רוצה לצאת עד מאוחר , כמו כולם אבל מצד שני , אמא שלך עוצרת בעדך שתגיעי עד השעה 1. אני יודע שאת לא יוצאת כל יום עד השעה 5 לפנות בוקר , שאת יוצאת פעם בשבוע ( תתקני אותי עם אני טועה ) ואת צריכה להסביר לה , שאת לא יוצאת כל יום עד מאוחר , שאת יוצאת פעם בשבוע שבועיים , לבלות , ולהפיג מתחים אחרי הבית ספר/עבודה , ואת רוצה להנות קחי אותה לשיחה כמו שצריך , על כוס קפה או על סיגריה , ותסבירי לה שאת רוצה ככה וככה , היא תציב לך גם תנאים , אם תסכימי לקבל אותם , את משוחררת , אם לא , אז אני יתן לך פתרון אחר........שאני יחשוב עליו בכל מקרה , תדברי איתה , ותיראי למה היא לא מסכימה עד כדי כך מאוחר מקווה שניסיתי לעזור

האחת del

New member
אוקיי כנס...

דיברתי איתה (כמה וכמה פעמים...) היא באמת לא מרשה לי בגלל שהיא דאגנית שזה כבר יותר מחלה אצלה אבל בכל אופן..היא אמרה לי משהו כזה: אולי את יוצאת פעם בשבוע אבל במשך השבוע יש לך מדצים , דרמה , ולעמים גם שוק כך שאת יוצאת יותר מפעם אחת עם חברים שלך וכשאת לא יוצאת את במחשב איתם במסנג'ר..." קיצר..הפחתתי עם כל הקטע של המחשב וגם טלוויזיה אבל בנוגע לשאר הפעילויות ניסיתי להסביר לה שזה לא "כיף" בשבילי ללכת למדצים זה יותר חובה , זה מחויבות אישית וכאלה והיא לא מקבלת את זה..היא לא מתפשרת ..היא רוצה שאני אלך בדרך שלה וזהו היא חושב שהגיליים האלה ("הרגעים הכי יפים של החיים") צריכים לעבור מול מחברת וספר ושיעורים! , קיצר נדפקתי אבל אני מקווה שיש לך עוד פתרונות ואני גם אכנס לזה שהייתה לו בעיה דומה...תודה בכל אופן..מעריכה את זה!...

a s t r o

New member
לדעתי

לכי פעם אחת ותחזרי מאוחר תגידי לה שמעכשיו את חוזרת מתי שבא לך ולא שואלת כי נמאס לך לאכול חרא בגלל השטויות של אמא שלך פשוט אל תשאלי ותצאי היא לא תחזיק אותך בכוח ......

האחת del

New member
חחח...בטח..

או שהיא תנעל אותי בבית או שהיא תטפל בי אם אתה מבין למה אני מתכוונת...זה מותיר לי רק דבר אחד..לברוח מהבית...

a s t r o

New member
תיראי

בת כמה את ? בעיקרון את יכולה לנסות לעשות דברים שיקנו לך זמן לדוגמא אם תוציאי מעל 90 באיזה מבחן וכו תגידי לאמא שלך את זה תשאלי אם היא מסכימה

למעלה