יואו דניאל בהתקפת אוכל!עכשיו היא תתנפח ותתנפח

יש לה פוטנציאל לגדול למימדי ענק

רואים את הגודל שלה במבנה... והקול הנוראי הזה...איזה סאונד בחר עבורה הטבע, לא רק מאנפף, גם צפרדעי משהו

אורקאטי

New member
יש לה פני דג כשהיא משמינה. היא צריכה להיות

בבקרה מתמדת וזה לא קל........

אני חושבת שקרן צריכה לזכות היא

סבלה הכי הרבה שם...לעומת דניאל שקיבלה הכי הרבה אהבה מהחברים של איתן

אורקאטי

New member
אם גב לא היה הגב של קרן היתה זוכה

אבל גב הוא כל השלילי והבלתי נסבל ואם אני לא רוצה שגב ירוויח אני נאלצת לבחור דווקא באורטל

sunflower11

New member
זה לא נכון שהיא הכי סבלה, ואני גם ממש לא

מרחמת עליה. היא בחורה רעה. וגם אף אחד לא הכריח אותה להיות עם איתן או גב, היא כפתה עצמה על איתן וגם מתעלקת על גב, וזה מתוך רצונה החופשי (לזכות במליון).

poseidon111

Active member
את לא פולניה בהכחשה.את פולניה אמיתית

סוף סוף יש מישהי שם עם מבנה של אישה אמיתית,ולא אנורקטית כמו השאר,וגם זה לא טוב?אישה לא צריכה להיות עור ועצמות,היא צריכה את הקימורים. לא,לא.זה לא ביקורת.זו קינאה בלבד. אהבתי את "רואים את הגודל שלה במבנה".הבחורה הולכת עם ביקיני,ונראית מעולה.כמו שאמרתי,יש פה משהו אחר.

אכן פולניה, אך עם עיניים פקוחות לרווחה

להזכירך היא היתה פיל פעם - יש פוטנציאל אבל יותר מהכל האופי שלה הבלתי נסבל, למי שרואה בין-השורות הוא הכי גרוע למרבה הצער טיפוסים כמותה מצליחים להשיג מה שהם רוצים

poseidon111

Active member
את לא צריכה להזכיר לי,היא מדברת

על כל הזמן.פוטנציאל להיות פיל יש לכולם.לך, לי,לכל אחד.הגדולה שלה היא שהיא הוכיחה שהיא מסוגלת לשנות זאת.כמה כאלו את מכירה שאף התמידו בכך,למרות כל הפיתויים?תשאלי את דידי,היא יודעת על מה אני מדבר. ועכשיו עברת לנושא האופי. מה לא בסדר בו?גם שם יש פוטנציאל להיות פיל?

sendibar0

New member
צודק. אכילה היא התמכרות כמו סמים

צריך כח רצון ומאבק במשך כל החיים! לא כל אחד יכול

לואיזה7

New member
לפולניה- אם היית שמנה , היית רוצה שישפטו אותך

ע"פ משקל גופך? האם אנשים שמנים ראויים לגינוי בגלל משקלם ?

דידי 9

New member
מבנה של אישה?!110 קילו בפוטנציה?אלוהים! חחח ה

הבן אדם התחרפן! היא דוחה, תחמנית והוא מגן עליה בגלל החברות שלו פה. אל תתיחסו לפוסי ולעוד כמה פה. הם מכורים לפורום-לא לעצמם.

Ninaz

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo12.gifוואיי איזה קנאיות יש כאן - רחמנות

אם דניאל תשמין היא תדע לעשות דיאטה ולשמור על עצמה. דניאל ברוכת כוחות ורצון אצלה זו מילה רגילה. שימו תמונה נראה כמה אתן רזות. דניאל יפיפיה ויש לה גוף סקסי בטירוף

דניאל היחידה בוילה שעושה כושר מדי יום

גם רצה על ההליכון וגם שוחה 40 דקות מדי יום, מוכיחה כח רצון והתמדה. היא דוגמה לאיך צריך לשמור על גזרה ואורח חיים בריא , בטח לא צריכה להיות מטרה ללעג דווקא בנושא הזה וכמו שכתבו פה, אם זה כל הרע שאפשר לומר עליה, מצבה מעולה.

למעלה