יואו היתי היום באולפנים של ראש גדול

nivy0

New member
יואו היתי היום באולפנים של ראש גדול

היום הלכתי לאולפני הרצליה כי ילדה מהכתה שלי גם בפורום(שקד) במסע קיץ (תצביעו לה ביום חמישי מס' 2 סגולה!)בערוץ הילדים היו בפסקות ואני וילד מהכתה שלי הסתובבנו פתאום אנחנו רואים את איתי מראש גדול לקחנו חתימות והצטלמנו אחרי שניה ראינו את אדם גם אותו דבר שאלנו אותם מה מצלמים כאן את ראש גדול?????????והוא אמר שכן והלכנו לאולפנים!עד שאיש אחד בא וסילק אותנו כי חשב שבאנו בלי אישור............חבל!!! אההההה וכשנכנסנו לא אמרו לנו כלום!!היו שם גם מכוכב נולד ורני דואני וגם מערוץ ניקולודיאון!! פשוט מגניב אם אני לא טועה רוני מהפיג'מות משחקת בעונה השנייה

../images/Emo9.gifאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

רועיייייייייייייייי
רועיייייייייי
איך היה

PsyGhost

New member
כנראה

כנראה העיפו אותך כי לא היו סצינות עם ניצבים היום אף פעם לא ראיתי שהם בודקים אישורים לניצבים

dj salmix

New member
וואלה צודק

אבל לפמים כן בודקים או שלא חוץ מזה היום האולפנים היו סגורים אז לא יכול ליהיות... יום חופש.........אני חושב שלכולם מגיע...

PsyGhost

New member
לא...

לא היה סגור, צילמנו סצינות רק באולפן הקטן היום שזה רק בתים של אנשים, אז לא היו ניצבים

dj salmix

New member
כן אני מדבר על האולפנים הגדולים...

וואלה חשבתי שהיה יום חופש... מי היה???

PsyGhost

New member
אממ

בבוקר היו כמה סצינות בחדר של דניאל אחר כך יצאתי לשעתיים אז לא יודע מה צילמו כשחזרתי היה הרבה סצינות בסלון של תומר

PsyGhost

New member
לא

אני לא ניצב, אני העוזר צלם באולפן אז אני לא מגיע לחוצים מחר אני באולפן מסביבות הצהריים כי בבוקר אני בצו ראשון

PsyGhost

New member
קשרים

קשה לי להאמין שתצליח לקבל שם עבודה אם אתה לא מכיר מישהו מהצוות. ביחוד עכשיו שכבר התחילו לצלם, אז אני לא ממש חושב שיש לך סיכוי לעבוד שם.

PsyGhost

New member
עוד ניצבים אני חושב

ואם לא אז בטח ילדים של העובדים או משהו כזה...

dj salmix

New member
לא לא ניצבים

הם עזרו לצלמים עם הכבלים טוב גם אתה עושה את זה אבל הם עשו אז זה גם...

PsyGhost

New member
יש אחד

ילד קטן עם שיער ארוך שעוזר עם כבל, אני חושב שהוא הבן של אחד העובדים

dj salmix

New member
רועי תגיד אתה בטוח שאפשר להגיד מי ה

החדשים??? כאילו כבר אמרו אז לא משנה אבל בכל זאת... אתה יודע??

למעלה