יואו! תראו את זה

RenanaD

New member
יואו! תראו את זה ../images/Emo99.gif

לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה חדש... בא לי עוד תמונות כאלה

RenanaD

New member
מפחיד?! מתוק! שניהם ../images/Emo99.gif

חבל שהם גדלו
אה, ופתאום שמתי לב - תתחדשי על החתימה! אהבתי

תודה ../images/Emo9.gif

ושלא תביני לא נכון, הם חמודים והכל אבל יש משהו בעיניים של ג'ארד שתמיד טיפה מפחיד אותי. יש לו כאלה עיניי רנטגן

RenanaD

New member
בזה יש משהו, אבל אנני, עיניים עצובות תמידית?

זה כבר לא... ושאנון... אכן. תראו את האפים שלהם בתמונה האחרונה! איח אני מרגישה כמו דודה מחליאה

TyrAnnyA

New member
שאנון זה ילד מושלם!

ככה תמיד דמיינתי לעצמי את הבן שלי! רק ככה! אומג, איזה ילד יפה!!! וג'ארד נורא מתוק, והעיניים שלו לא עצובות פה. אף פעם לא ראיתי אותו עם עיניים לא עצובות...

RenanaD

New member
בהתחשב בעובדה שהם מאוד סגורים בנוגע לעבר שלהם

ושונאים כשמחטטים להם בו... אני מניחה שהם גם לא יעריכו כ"כ את העובדה שתמונות שלהם מסתובבות חופשי באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה.

A Modern Myth

New member
שאנון ממש דומה לעצמו!! במיוחד בתמונה הראשונה

לעומת ג'ארד שאם לא הייתי יודעת שזה הוא אולי לא הייתי מזהה. ואני מסכימה עם זה שג'ארד מלחיץ כתמיד. חבל שהם לא מדברים יותר מדי על הילדוּת והעבר שלהם. אבל אפשר להבין את זה שהם רוצים להפריד בין החיים האישיים לחיים המקצועיים, והם דיי מצליחים בזה. אבל שוב... לא הייתי מתנגדת לראות עוד תמונות ילדות שכאלה, הם כאלה חמודים!!!

../images/Emo224.gifאיזה פיציייים../images/Emo99.gif

ג'ארד הכי לא מפחיד!$@$@# זה אחת מתמונות היחידות שלו שהוא מחייך!! פאק *-* הוא כזה קטןן,בתמונה האחרונה יש לו אף אדוום
ובחיים לא הייתי בזהה את שאנון,הוא כ"כ לא הוא :O כאילו הוא כזה פייייציק כזה אבל כ"כ לא הוא!! ~למרות שהתמונה האחרונה דיי מסגירה אותו XD~

../images/Emo210.gif יואווועאו איזה פיצייייייייים *~*

מפתיע לדעת שגם הם היו קטנים אהה ? XD לא יכולתי לתאר לעצמי איך הם נראים שהם קטנים... והם כאלה קוקיייייייייייייייייייייייים

למעלה