יואו

יואו../images/Emo70.gif

סליחה על ההודעה החדשה, אבל אני חושבת שזה נושא מספיק חשוב
היה עכשיו פיגוע בקניון ערים, והייתי שם מלא פעמים!!!!! זה מאוד קרוב אליי.....כאילו אני גרה ברעננה, וזה 10 דקות ממני! הלכתי לשם מלא פעמים!! רק אתמול אמא שלי הייתה ליד...! אוקיי,זה מ-מ-ש מפחיד אותי כבר!!!! אתם יודעים ששלשום הייתי בקניון רננים, ולא מזמן סיכלו פיגע שהיה אמור להיות שם?! אימאל´ה!!!!

לצערי הרב../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif....

אני רגילה שיש לידי פיגועים הריי אני גרה בתל אביב והייתי הרבה פעמים במקומות שיש פיגועים ז´תורמת אני ממש גרה בסיבה ליד כיכר רבין, ודיזנגוף וכו´... שהיה פעם פיגוע בפורים במסעדת אפרופו בתל אביב המחבל רצה להכנס לבית ספר שלי אבל השומר לא נתן לו. כל יום אני עוברת שם בחזרה מהיסודי שהייתי כל יום סליחה(עברתי שם) שהייתי ביסודי. לפני הפיגוע עברתי שם שלוש דקות עם חברות ועוד כמה חברים שלי, בחזרה אחרי בית ספר מפורים... המשכנו קצת ללכת ואז היה פיצוץ ענק! מהר רציתי הביתה גם חלון אחד התפוצץ אצלינו ב
אחותי הגדולה שאז התנדה במבדא יחד עם חבר שלה ואחות הבינונית שגם התנדה שם, רצו מהר לשם והתחילו לטפל לפני האמבולנסים. הייתי ב-ש-ו-ק כיאלו הייתי מתעקבת עוד כמה דקות בבית ספר הייתי ניפגעת!!! אני מכירה מלא שניפצו וה-ר-ב-ה ילדים מהיסודי שלי, גם חברה שלי שהייתי צריכה לחזור איתה והיא התעקבה ביבת ספר הפיגוע הזה גרם לה לניתוח עם מסמרים ברגל. הייתי כל כך בלחץ. יש שם צמוד לשם קיסוק שהמוכר שם מכיר אותי מגיל שנה ורעיונו ואתו לרדיו שבמזל כל המסמרים עפו מעילו ולא נכנסו לקיוסק, התקשרתי גם אחר כך ודיברתי איתו כי ההורים שלי אמרו לי שהוא יריגע אותי :! כל השבוע אחר כך נסעתי לבית חולים לבקר ילדים מהביצפר... ובכלל אני רגילה שיש לידי בומים ופיגועים אני גרה מאחורי אבן גבירול ומלפני דיזנגוף והטיילת גם את הפיגוע בדולפירנום שמעתי למרות שהדולפינריום יותר רחוק ממני, עצוב לישמוע שאנשים התרגלו לזה. כל בום שני פה כולם חושבים שזה פיגוע. לפני הפיגוע הזה, היה אתצ הפיגוע בקו 4 בתל אביב מאחורי הבית ספר שלי חצי בית ספר שיחררו קודם וכולם יורדים להתסובב שם תמיד, הייתי בטוחה שקרה משהו, מזל שרק הפלפאון שלי הצליח לקלוט שיחות. וכולם היו בסדר כמה ילדים רצו לבית ספר שלנו שראו את הבום כי נבהלו. ולנו לא נתנו לצאת בסוף היום שעה וחצי חיכתי כדי שאיתנו לנו להשתחרר.

ועוד משהו..../images/Emo85.gif

בתיכון שעברתי עילו, שהגעתי אחרי שנה, אז הגעתי לכיהת שכבר מכירה אחד את השני, הם סיפרו לי, שילדה אחת בשם אלונה רוסיה מהכיתה שההם מתה בפיגוע לדולפינריום עוד אחת ניפצעה קשה שעד היום שכבר עברו שנתיים ואי כמה מהר זה עבר!!! לא חזרה עוד היא עוד מטופלת.

קצת קשור...

אם כבר התחלתם לדבר על זה אז... אתמול הילדים בשכבה שלי שנמצאים במגמת פיזיקה מחשבים נסעו לאיזה טיול או משהו כזה והיום סיפרו לנו מה שני ילדים (מהשכבה שלי... כיתה י´) עשו ופשוט נשארנו בשוק
כשהם נסעו באוטובוס (בדרך לתל אביב) שני הילדים האלה כתבו על דף
חטפו אותנו
והדביקו את זה על החלון... ואז מישהו ראה את הדף והתקשר למשטרה והמשטרה העלתה מסוק שחיפש אותם ואז הם לקחו את הנהג למשטרה לחקירה
חבל על הזמן, איך כל הנהלת בית הספר בעצבן על שני הילדים האלה... חושבים אולי לסלק אותם
ובצדק לדעתי
במצב של היום... זה מה שחסר למשטרה
ששני ילדים שמשעמם להם יעסיקו אותם

מריה12

New member
אה?! איזה מטומטמים...

והקטע של הפיגועים, אני כבר לא צופה בחדשות, זה כמו דבר יומיומי שקורה... וכשחושבים על זה, שזהו זה כבר דבר רגיל, זה ממש עצוב שרגילים לזה אבל מה לעשות, ככה זה. וגם אני שגרה בנתניה, כל בום חושבים שזה פיגוע, אפילו בום על קולי של המטוסים..

למעלה