יואו

that girl

New member
יואו../images/Emo70.gif

לא כתבו פה כבר יומיים
יסגרו ת'פורום
תאמרו משו... אוקי: שירשור ליריקה אהובה. תכתבו את המילים שאתם הכי אוהבים משירים של אנוק. לי

yuli c

New member
וואו...

יש המון שירים עם ליריקה שאני אוהבת אם אני אכתוב הכל זה יקח כמה ימים... אז כדי לא לייבש את הפורום אני אכתוב דווקא שורה שלא אהבתי במיוחד. "its kiling me what havק she got that i don't have כאילו ווטס דה פאק בשורה הזאת? אין לי כוח להמשיך... בכל אופן יהיה נחמד אם כל אחד ירשום שורה שהוא אוהב ושורה שהוא לא אוהב.

justinsanity

New member
1....2....3.... להנשים.... ללחוץ...

תנו לפורום לחיות!~~~~~ השורה האהובה עלי נכון לכרגע "a sparkling wine, a twist of lime, a whiskey soda, hole in time when you'r not here." והכי פחות אהובה? אין האמת... שמישהו אחר יכתוב לא אהובה :)

El Caballo

New member
צודקת צודקת.. ../images/Emo122.gif

אין לי מושג למה אמרתי מה שאמרתי... כנראה יותר מידי וויסקי
בכל מקרה, סתם בשביל הרקורד, אני מנגן ושר את don't על בסיס קבוע.. אחד מהאהובים עליי El Caballo

Ne§t£A Gi®L

New member
טעות במילים...:)../images/Emo108.gif

R u kidding me?! what does she got that I don't have? Is it the way she looks at you talks with you...​
גם אני חשבתי שאלו המילים בהתחלה. אבל אלו הנכונות...

Ne§t£A Gi®L

New member
וואלה!../images/Emo108.gif

יום אחד אני באמת אתעצבן על אחי עם המחשב
אני לא יכולה לגלוש בגללו. בכל אופן, אני לא יכולה להצביע על ליריקס אחד של אנוק שאני מאד אוהבת. התקשרתי לכל השירים שלה. מצד אחד...NOBODY'S WIFE כתוב אצלי בערך בכל מקום אפשרי [כולל עם הארון, ארונית ועל הדלת...
]-אבל אני לא מתחברת למילים שלו ככולל, אלא יותר לכמה משפטים...[It's too bad' but that's me...]. אבל אני אנסה: Mood indigo, I just go weak when I hear Mood Indigo, Could lest for weeks until I decide to wake up-Take off my make-up. Baby don't get me worng if I'm not there to catch your fall...Am I to blame for you being you? A luna-queen becomes a Lunatic There were a lot of things that I could have done differently but it ain't about the way I live-It's the heart that counts comfort me, embrace, love and respect me-ain't that what I'm here for-You say you'll be here for me, No matter what... How come it feels so cold everytime you step into this room?.. In the spring of 75' that's when god made a mistake... השיר המדהים [שבקושי מקבל התייחסות] BIGGER SIDE-ואני כ"כ מתגעגעת לשמוע אותו...[עזבו, זה באג אצלי.] וUrban Solitude המדהים... אגב, לפני שידעתי את המילים של U BEING U, הייתי בטוחה שהשורה הראשונה היא Time don't exist for me You can make your history לא יודעת מה קשור, לא יודעת איך הגעתי לזה-אבל אני חושבת שזה משפט חביב לאללה, בתכ'לס.

Ne§t£A Gi®L

New member
ואיך שכחתי??../images/Emo108.gif

השורה שאני הכי פחות אוהבת...הנננ...
Did I ever told u u'r mother's a bitch, who gave her breath for her son like u-bitch...​
וכל שאר השורות מRedemption שזה שיר, שאם אתם שואלים אותי-אמנם מחדש בטירוף...אבל....נעארף. לא מתאים.

yuli c

New member
נזכרתי...

קודם כל בקשר למילים של r u kidding me איפה שטעיתי פשוט זה מה שקורה שרושמים מתוך זיכרון בלי להסתכל המילים... אהבתי גם את הליריקה של nobody's wiife- ...it's too bad but that's me ואת הליריקה של so hard

למעלה