יואל אחי,תחליף את ההודעה שלך בפייסבוק כבר לא עדכנית יותר,חחחחחחחחחחח
I idanliraz New member 7/9/08 #1 יואל אחי,תחליף את ההודעה שלך בפייסבוק כבר לא עדכנית יותר,חחחחחחחחחחח
A Apoca Lypse New member 7/9/08 #2 WTF!!!!! רוני אני מתאבד... מצטער שאני כבר לא מהווה אתגר אבל פשוט לא היה לי זמן חחחח עם תחילת הלימודים מגיע עומס
WTF!!!!! רוני אני מתאבד... מצטער שאני כבר לא מהווה אתגר אבל פשוט לא היה לי זמן חחחח עם תחילת הלימודים מגיע עומס
A Apoca Lypse New member 10/9/08 #9 היית צריך להראות לך מה הוא רשם לי חחחחחח רוני הגענו למסקנה שמשעמם לך בעבודה ואתה צריך למצוא תחביב חחחח או שתעשה איזה משהו ותרוויח מהצד כזה חחח
היית צריך להראות לך מה הוא רשם לי חחחחחח רוני הגענו למסקנה שמשעמם לך בעבודה ואתה צריך למצוא תחביב חחחח או שתעשה איזה משהו ותרוויח מהצד כזה חחח
I idanliraz New member 10/9/08 #11 למה משעמם,אני מפתח את אוצר המילים שלי במשחק הזה,חחחחחחחח יותר חינוכי מזה לא תמצא אגב הייתי כל קרוב ל-40 אלף אולי מילה או שתיים היו חסרות לי נקווה להשלים מחר כי את הפרק של נמלטים כבר הספקתי היום
למה משעמם,אני מפתח את אוצר המילים שלי במשחק הזה,חחחחחחחח יותר חינוכי מזה לא תמצא אגב הייתי כל קרוב ל-40 אלף אולי מילה או שתיים היו חסרות לי נקווה להשלים מחר כי את הפרק של נמלטים כבר הספקתי היום
I idanliraz New member 10/9/08 #12 אחי הכותרת שלך בפייסבוק רחוקה מהמציאות נא לתקן את הוכתרת היא אפילו לא קרובה לתוצאה שלי חחחחחחחחח אתה לא רוצה לדעת כמה עשיתי,אתה תיבהל
אחי הכותרת שלך בפייסבוק רחוקה מהמציאות נא לתקן את הוכתרת היא אפילו לא קרובה לתוצאה שלי חחחחחחחחח אתה לא רוצה לדעת כמה עשיתי,אתה תיבהל