יואל -

Yali9

New member
יואל -

אתמול במסגרת הניסיונות שלי לחזור לעצמי אחרי התאונה, הייתי בשיעור בחוף הים. יותר הליכה מהירה מריצה ודיברתי עם המדריך שלי בין היתר גם על ריצות מרתון . לדעתו כל אחד מסוגל וכו' וכו' ונזכרתי ששמת תמונה ממרתון ברוסאריו וסיפרת שבסוף יוני שוב תרוץ שם. אז מתי אתה רץ? אל תשכח לספר חוויות. אולי נשלח לך כאן מכולנו איזה חולצה כמו שעושים ספונסרים רק שיהיה רשום פורום ארגנטינה, יכול להיות נחמד לא? יהלי - שבקושי זזה עכשיו ובקושי רצה בשוטף...

yoelmati

New member
לא יאומן שזכרת!

האמת שהמרתון היה אתמול, רק היום לפנות בוקר חזרנו לקורדובה... למרות שהשמש זרחה כל היום, היה ממש קפוא (התחלנו עם 5 מעלות ב-9 בבוקר, וסיימנו בשעה 12 עם קצת יותר מ-10 מעלות). בכל אופן היה ממש נהדר, אחלה אווירה, הרבה אנשים (כמעט 1000), ואפילו תוצאה טובה. זהו בינתיים, כשיהיו תמונות אני מקווה לפרסם... המדריך שלך צודק, זה רק נראה בלתי אפשרי...אבל האמת היא שכל אחד יכול לסיים. המשך שבוע טוב... יואל נ.ב - חולצת ספונסרים? לא הגזמנו? חחחחחח

גרי רשף

New member
לסיים זה לא בעייה בשבילי..

..אבל לרוץ את 42 הק"מ עד לסיום- עם זה אינני מסתדר כל כך.

Yali9

New member
נשמע חוייתי במיוחד

בתל אביב יש את המרוץ של נייקי ביום חמישי בערב. יש חמישה ק"מ ויש עשרה ק"מ. נרשמתי ברשימת המתנה לחמישה ק"מ (עד שנזכרתי נסגרו המקומות ברשימה) אבל אני לא בטוחה שאני חזקה מספיק בשביל זה עם הצלע השבורה שלי אבלח זה נראה לי מאוד כיף... הנה הקישור סתם כדי שתתרשם - http://www.nightrun.co.il/

yoelmati

New member
כן, כבר הספיקו לעדכן אותי...

תודה בכל אופן יהלי, בהצלחה אם תרוצי, והעיקר - תהני!

Yali9

New member
שנה הבאה אנחנו רצים ביחד

ואם יואל יהיה הוא ירוץ איתנו. תרשום.

כרוני

New member
ביום שאני ארוץ 5 ק"מ ולא במסגרת

ספורט קבוצתי....... אני, אני, אהההה......טוב נו.....יואל ירוץ בשבילי 5 ק"מ.....נכון יואל?

למעלה