יובלי עומד!

יובלי עומד! ../images/Emo13.gif

סוף סוף, גם הדובון הצעיר במשפחה משלים את הפערים ונהיה מאונך
אתמול הוא נעמד בעצמו ליד השולחן בסלון. היינו 4 מבוגרים ואף אחד לא שם לב בכלל, עד שראיתי אותו ושאלתי מי העמיד אותו ליד השולחן, וכך התברר שהוא הגיע לשם לבד!
אח"כ הוא לא רצה לרדת, אבל זה כבר סיפור אחר. הוא כבר כמה ימים עושה ניסיונות ומצליח להעמד אם יש לו משטח נמוך להישען עליו, אבל לא הגיע לעמידה ממש זקופה עד אתמול. ועוד דבר חדש - הילדים משחקים יחד תופסת
. עומר המהיר יותר זוחל קדימה וקורא ליובל. יובל עונה לו ומתחיל לזחול אחריו בהתלהבות. עומר בורח בצחוק גדול ואחרי כמה מטרים מתיישב ומחכה ליובל שיעבור את המרחק ואז מתחיל לזחול שוב בספיד, לכיוון ההפוך והכל חוזר על עצמו. ישבתי אתמול וצפיתי בהם ככה איזה 5 דקות והתפוצצתי מצחוק

כל הכבוד ליובל ../images/Emo45.gif

חכי חכי, אוטוטו הם יתחילו לרוץ אחד אחרי השני
איזה אושר
תמשיכו להנות מהם. נשמעים מדהימים

יוליי

New member
מז"ט! הנה עוד שלב כבר עבר

הכל קורה כ"כ מהר..ופתאום הם מתחילים ללכת. כיף אמיתי ומרגש מאוד! בכלל, כשהם שניים ומשחקים ביחד, פשוט מדהים! יולי

איזה יופי!!

דובון, דובון אבל בסה"כ זהו קצב התפתחות נורמלי לחלוטין. תהנו מהם ותמשיכו לרוץ אחריהם. חנה

yaelhul

New member
איך שאני מחכה כבר לראות קשר

ביניהם, שלא לדבר על אינטראקציה ממשית. מתי זה התחיל אצלכם אפונה? בינתיים, כששניהם על הידיים הם לפעמים מביטים אחד על השני, ולעיתים ממש רחוקות, כשאנחנו משכיבים אותם זה לצד זה יש מבט חטוף וזה הכל. מה שכן יש זה צחוקים בפה מלא מלווים בצווחות גיל שהתחילו השבוע ועושים לנו נחת
והשתוללות אמיתית בג´ימיני כולל תפיסת הצעצועים ומשיכתם בכוח והכנסתם לפה. לאט לאט. בסוף נגיע. יעל

כשהם מתחילים להיות ניידים מתחיל קשר

קצת יותר רציני מהחלפת מבטים. מצד אחד שניהם יכולים לטפס ביחד על אמא (=בעצם להתחרות על המשאב הכי יקר) ולחתוף צעצועים אחד לשניה ומצד שני הם יכולים לרדוף אחד אחרי השני (גם אצלנו זה קורה, רותם בורחת מארז...), לקרוא אחד לשני בצווחות מוזרות אם יש משהו מעניין (אתמול ניגשתי למטבח להכין להם אוכל ולא שמתי לב כמה דקות. זה הספיק להם ושניהם ביחד אכלו דף מספר. שאריות הדף נזרקו אחר כבוד לפח...) ולשחק ביחד עם החתול. הם תמיד בודקים איפה השני נמצא (במיוחד רותם) כשהם על הידיים או כשעושים איתם משהו מיוחד (רוקדים או קופצים). כל הכבוד על המשחק בג´ימיני. צעד חשוב וגדול!

yaelhul

New member
מצרפת תמונה של עומר בקלוז-אפ

מעודכנת ללפני שלושה שבועות...

yaelhul

New member
בשבילך ליגו - הנה אחיו הבכור ../images/Emo3.gif

יובל בחיוך נדיר (רק השבוע הוא הפסיק להתקמצן על החיוכים והצחוקים).

yaelhul

New member
כל הכבוד לצעיר הדובים ../images/Emo25.gif

ואגב - השתגענו על התמונה של שני הדובונים ב"אוטובוס" שלהם. אופס... בוכים אצלי אז אני רצה... יעל

כל הכבוד ליובל!!!!

איזה כייף לך שיש להם עם מי לשחק תופסת, הדר רוצה לשחק תופסת, אבל בדר"כ יש לו רק אותי ואז עלי לרדת על ארבע ולרדוף אחריו בבית.....

לא לדאוג, גם אני עושה את זה!

עומר נורא אוהב שהמבוגרים רודפים אחריו. הוא כל כך צוחק שהוא נופל תוך כדי זחילה. אבל כמובן שזה מחייב אותנו לרדת לתנוחת חתול ממוצע ולרוץ על הברכיים בכל הבית (איך לעזאזל הילדים שלנו עושים את זה? זה נורא קשה!).

yaelhul

New member
שלא נדע... הברכיים שלי כבר הרוסות..

מה זה הפטנט הזה? אי אפשר לרדוף אחריהם בעמידה ??? נשמע שמח אצלכם בבית. איזה כיף לכם. בעניין מה ששאלת אותי על המטפלת לפני מספר ימים - הבוקר נשארתי לישון והיא לקחה את הקטנים (איש איש בתורו) מחדרי אחרי שסיימו לינוק, והשאירה אותם איתה בסלון. עד שיצאתי לשם ב-12:30 בצהריים היא הסתדרה מצויין, האכילה, החליפה, שיחקה ולא שמעתי צרחות. אמנם רוב הזמן רק אחד היה ער, אבל גם להרדים אותם זו אומנות
בקיצור - זה מעודד שהיא מסתדרת לבד, אבל במקביל כנראה שהולכים לעבור עלינו שינויים גדולים בקרוב והיא לא תישאר איתנו, אז שוב יהיה קשה. יהיה טוב. העיקר שהקטנים נשארים איתנו תמיד. יעל

nimsg

New member
איזה יופי ו |מזט|

אני מת לראות אותם משחקים תופסת

למעלה