יובל לאירווזיון בקופנהגן מישהו נוסע ? יש פרטים על דילים, מלונות בעיר או בכלל מה מומלץ בעיר?
L levlior New member 26/8/05 #1 יובל לאירווזיון בקופנהגן מישהו נוסע ? יש פרטים על דילים, מלונות בעיר או בכלל מה מומלץ בעיר?
F forglemmigej New member 26/8/05 #2 Sorry for the English I am at work and no Hebrew. Anyway all the tickets for the event are sold-out.
Sorry for the English I am at work and no Hebrew. Anyway all the tickets for the event are sold-out.
E eladbe1 New member 26/8/05 #3 אני הייתי שמח לנסוע אבל זה לא יקרה השנה, אולי ביובל הבא של האירוויזיון. כעקרון, אין כבר כרטיסים למופע, אבל בטח יהיה אירוע המוני עם מסכי ענק באיזשהו מקום בעיר.
אני הייתי שמח לנסוע אבל זה לא יקרה השנה, אולי ביובל הבא של האירוויזיון. כעקרון, אין כבר כרטיסים למופע, אבל בטח יהיה אירוע המוני עם מסכי ענק באיזשהו מקום בעיר.
P python 4 New member 26/8/05 #4 לפי מקורות יודעי דבר.. המופע צפוי להיות "לא משהו", והכי טוב יהיה לראות אותו בטלוויזיה. מה שכן - האירוויזיון הבא בסקנדינביה יהיה עוד שנים רבות.. מאוד.
לפי מקורות יודעי דבר.. המופע צפוי להיות "לא משהו", והכי טוב יהיה לראות אותו בטלוויזיה. מה שכן - האירוויזיון הבא בסקנדינביה יהיה עוד שנים רבות.. מאוד.