יובל לדוקטור הוּ

יובל לדוקטור הוּ

שנה הבאה הסידרה האהובה תחגוג 50 שנה!
מה הייתם רוצים שיהיה בחגיגות? עונה מיוחדת, או אולי רק פרק חגיגי אחד?
מי הייתם רוצים שיחזור להופעת אורח?

shaharEB

New member
אני אקבל את מה שיתנו ,רק בקשה
!

אני רוצה שדוויד ובילי יחזרו להופעת אורח
ביחד.. !
שהדוקטור הנוכחי והמלווה שלו יפגשו בדוקטור וברוז כשהם היו ביחד.. אם זה לא יצור פרדוקס כלשהו
וגם אם כן

והייתי רוצה שהעלילה תהיה "דוקטור הואית" במיוחד ! עם נאום טוב של הדוקטור, עם עלילה מסובכת ומלאת חייזרים לאו דווקא מוכרים..[למרות שאני ממש חושבת שהחייזרים יהיו מוכרים : דאלקים..סייברמנים..סונטארנים].
ובלי שום "אני-פותר-את-הבעיה-בעזרת-מחשבה-על-אהבה-ודברים-אחרים "

והייתי רוצה פרק מיוחד, לא עונה מיוחדת שלמה
, אלא אם כן היא תכלול יותר מדיוויד,בילי

ailag

New member
למה פרדוקס?

הדוקטור שהוא חצי אדם יכול לחזור בלי בעיה.. חוץ מזה שלהבא כבר לא נאמין לשטאנץ של ״יקום מקביל שזו באמת באמת הפעם האחרונה בהחלט שאפשר לעבור אליו או ממנו!״

shaharEB

New member
לא חשבתי על הדוקטור השני.. חשבתי על הדוקטור

העשירי,המקורי

וכן אני מסכימה איתך בנוגע ל"יקום המקביל .."

pennylane11

New member
אם להיות מציאותית לרגע,

אני פשוט רוצה שזאת תהיה עונה טובה... אני יכולה להמשיך לחלום על דיוויד אבל אני לא חושבת שזה יקרה, אז פשוט שיתנו עונה טובה ונוסטלגית ושיעשו קצת טוב.

Guid

New member
בסך הכל שני דברים-

דיוויד טננט וקתרין טייט.
בתפקיד הדוקטור ודונה, כמובן.

ailag

New member
אני לא בטוחה לגבי דייויד

יותר מדי אנשים משווים ועוד לא לגמרי התגברו על זה שהוא התחלף (נוווווו באמת) אז כמה שאישית אשמח לראות אותו משחק לצד מאט, ועם כתיבה מספיק טובה הם לא יהיו "מודבקים" זה לצד זה אלא אשכרה ישלימו..
אני חושבת שההופעה שלו תגרום תגובות לא רלוונטיות. התגברות של הקושי של חלק מהאנשים לקבל שינוי, השוואה מיותרת וכו' וכו'. אנשים יהיו עסוקים מדי בלדבר עליו בשביל אשכרה לצפות ולחוות את מה שהדמות שלו אמורה להעביר.
(רואים? רואים? מעריצים של דייויד? בגללכם צריך להיות *פחות* דייויד. תתביישו.)

הייתי רוצה שהעונה תאתגר את החשיבה שלנו. שיהיו בה חידות ומסתורין ודברים שרק בדיעבד שמים אליהם לב כמו שבסוף עונה 5 הוא חזר לפרק מאמצע העונה. הייתי רוצה לראות עוד דוקטורים, ולא רק את דייויד. הייתי רוצה לראות את הדוקטור של אקלסטון מקבל עוד צ'אנס להיות מרשים (אם כי השחקן ככה"נ לא רוצה..) ושחקנים ישנים - אפשר לקחת את טום בייקר, פיטר דייויסון וכו' ולעשות שמישהו שאב גרסאות קודמות של הדוקטור והפך אותן למבוגרות יותר. ואז ג'נה לואיז מגלה שטום בייקר סרג את הסוודר שלה ו-וויבלי וובלי. אה! ואני רוצה לצחוק.

הבעיה של העונה הזאת היא שקשה נורא לעמוד בציפיות...

מצד שני, אם היא תעמוד בציפיות - בלי קשר להבאת שחקנים, מפלצות וכו' אלא של חוויה נטו, שנשאר פעורי פה ומחייכים ומחכים רק לעוד - אוריד את התרבוש לפני אדון מופאט ושאר הצוות. אבל זה קשה.

אני מנחשת שבפרק ה-50 מאט יעשה REGENERATION. אין לי שום בסיס לזה, סתם אינטואיציה.
(אם כי מתישהו הוא אמר שהוא יודע איך יהיה הסוף שלו אבל לא יודע מתי, סימן שזה לא תפור לכבוד חגיגות ה-50, אבל מי יודע..)

shaharEB

New member
אני גם חושבת שהוא יעשה

ריג'נרייטשון..אני חושבת שהגיע הזמן.
נקבל ביובל לדוקטור הו דוקטור חדש..תוך כבוד לדוקטורים מהעבר.
ואני כמעריצה של דיוויד
, חושבת שאם דיוויד יגיע ואם לא.. זה לא ישנה את ההרגשה שלי בנוגע לזה שהוא הדוקטור הכי טוב שהיה ושיהיה. שוב,לדעתי

אם הוא יגיע זה יוכל להיות מצחיק לדעתי, לראות את התגובה שלו על הדוקטור שהוא הפך להיות.. או את התגובה של הדוקטור ה-11 שהוא רואה את רוז

ailag

New member
אני לא מסכימה ש״הגיע הזמן״

כמו שדייויד היה שונה עם שחקנים אחרים שונים כך הייתי רוצה לראות את מאט משחק מול שחקנים שונים. אחרי רוז דייויד נהיה מונוטוני? מרתה לא חידשה? דונה לא חידשה? הן הביאו משהו חדש ושונה למשחק של דייויד. אם תשכחי את הפרקים כולם ויזכירו לך אחד, מיד תדעי אם הוא מעונה 2, 3או 4 בגלל שהסיפור זז אחרת עם מלווים שונים. (חלק מהסיבה שאני חושבת שאצל הפונדים באמת הגיע זמנם. רוז לא ממש השתנתה כשהדוקטורים השתנו למשל. זה משהו דוקא חזק אצל המלווים, שהם עומדים בפני עצמם בעוד הסיפורים של הדוקטור, בכתיבה של הסדרה החדשה, תלויים במלווים*)

הייתי רוצה לראות את מאט באופן קבוע עובד עם אנשים שונים בלי כל הזמן לדבר על איימי ולהתחשב בה.

* אם כי זה עבד אחרת בפרקים של מופאט בעונה 4 שם דונה הפכה לסמרטוט והדוקטור די עבד ״סולו״. עם כמה שאהבתי את הפרקים.

shaharEB

New member
האמת לא חשבתי על זה שהוא יכול וצריך להופיע

עם מלווים אחרים..
רגע..המלווה החדשה ,הולכת להיות עם מאט ? או שזה עוד לא ידוע .?

ailag

New member
למה לא?

הוא ממשיך, רשום לכל העונה.. אמרו שהוא יפגוש אותה.. אלא אם הם מתכננים איזו הפתעה.

shaharEB

New member
לא חשבתי על זה כי פשוט חשבתי שהדוקטור

יתחדש לפני שהוא יפגוש את המלווה החדשה

אני מניחה שתהיה הפתעה

Lhuna1

New member
מקורית אני כנראה לא

אבל כן, אני רוצה פגישה של דוקטורים 10 ו-11.

אני רוצה פרק שלם וקורע מצחוק של שניהם מסתובבים יחד באיזו הרפתקאה ומקנטרים "אחד את השני" (במרכאות כי זה כמובן הוא את עצמו).
אין צורך במלווים אחרים.
משהו שמזכיר את הספיישל האדיר הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=U5xvTandeO4
רק ארוך הרבה יותר, ועם דיוויד ומאט

limors2

Active member
גם וגם.

פרק אחד (או כמה) עם דוקטורים מהעבר, פגישה עם הדוקטור העשירי ורוז, הרבה ריבר (כמובן), אוייבים ישנים, ובסוף העונה ריג'נריישן. כי השלמתי עם זה שהגיע הזמן וריענון יהיה נחמד.

ואני מעדיפה שתהיה עונה מיוחדת ולא רק פרק אחד, כדי שלא ינסו לעשות אותו יותר מדי בומבסטי וגדוש ומרוב הופעות אורח העלילה תהיה סתמית ומאכזבת.

shaharEB

New member
האמת יש בזה משהו ..אם יהיה רק

פרק אחד של 45 דקות.. העלילה באמת תהיה סתמית ומאכזבת..
אז או פרק ארוך יותר [שעה וחצי-שעתיים] ,או עונה שלמה

ג'ק.

עד עכשיו ראינו אותו עם כל הדוקטורים (כאילו, כל השניים) ועם כל המלוות, ואני מתה לראות אותו מול מאט.
אני מבינה שהם רצו התחלה חדשה עם העונות האלה, ולהתנתק כמה שיותר ממה שקרה ולהחזיר את ג'ק יחייב התייחסות למה שהיה כי הם עברו יחד דברים די רציניים, אבל זה יכול להיות כ"כ טוב.

Lhuna1

New member
אוי, כן!!!

בבקשה מפגש בין מאט וג'ק

לא מבינה את הרעיון להתנתק מהעבר
חלק ענק מהיופי של הסידרה ומאהבת המעריצים זו ההמשכיות שלה.

Double U

New member
המשאלה שלי

שיופיעו שלושת הדוקטורים שהיו עד כה בסדרה החדשה, כל אחד עם המלווה האולטימטיבית שלו:
ה-9+רוז
ה-10+דונה
ה-11+ריבר

למעלה