אני לא בטוחה לגבי דייויד
יותר מדי אנשים משווים ועוד לא לגמרי התגברו על זה שהוא התחלף (נוווווו באמת) אז כמה שאישית אשמח לראות אותו משחק לצד מאט, ועם כתיבה מספיק טובה הם לא יהיו "מודבקים" זה לצד זה אלא אשכרה ישלימו..
אני חושבת שההופעה שלו תגרום תגובות לא רלוונטיות. התגברות של הקושי של חלק מהאנשים לקבל שינוי, השוואה מיותרת וכו' וכו'. אנשים יהיו עסוקים מדי בלדבר עליו בשביל אשכרה לצפות ולחוות את מה שהדמות שלו אמורה להעביר.
(רואים? רואים? מעריצים של דייויד? בגללכם צריך להיות *פחות* דייויד. תתביישו.)
הייתי רוצה שהעונה תאתגר את החשיבה שלנו. שיהיו בה חידות ומסתורין ודברים שרק בדיעבד שמים אליהם לב כמו שבסוף עונה 5 הוא חזר לפרק מאמצע העונה. הייתי רוצה לראות עוד דוקטורים, ולא רק את דייויד. הייתי רוצה לראות את הדוקטור של אקלסטון מקבל עוד צ'אנס להיות מרשים (אם כי השחקן ככה"נ לא רוצה..) ושחקנים ישנים - אפשר לקחת את טום בייקר, פיטר דייויסון וכו' ולעשות שמישהו שאב גרסאות קודמות של הדוקטור והפך אותן למבוגרות יותר. ואז ג'נה לואיז מגלה שטום בייקר סרג את הסוודר שלה ו-וויבלי וובלי. אה! ואני רוצה לצחוק.
הבעיה של העונה הזאת היא שקשה נורא לעמוד בציפיות...
מצד שני, אם היא תעמוד בציפיות - בלי קשר להבאת שחקנים, מפלצות וכו' אלא של חוויה נטו, שנשאר פעורי פה ומחייכים ומחכים רק לעוד - אוריד את התרבוש לפני אדון מופאט ושאר הצוות. אבל זה קשה.
אני מנחשת שבפרק ה-50 מאט יעשה REGENERATION. אין לי שום בסיס לזה, סתם אינטואיציה.
(אם כי מתישהו הוא אמר שהוא יודע איך יהיה הסוף שלו אבל לא יודע מתי, סימן שזה לא תפור לכבוד חגיגות ה-50, אבל מי יודע..)