יובל מנדלסון ב"מישהו לרוץ איתו" הכתבה כאן. .
Y yaelala14 New member 28/7/06 #2 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifתנקס=]] כתבה מעניינת אבל שם כתוב שהוא נער רחוב אמיתי.. אבל זה לא נכון.. הוא אח של תמר והוא ברח מהבית..=\
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifתנקס=]] כתבה מעניינת אבל שם כתוב שהוא נער רחוב אמיתי.. אבל זה לא נכון.. הוא אח של תמר והוא ברח מהבית..=\
ס סוריקטה1 New member 28/7/06 #4 ../images/Emo121.gifברח מהבית=נער רחוב וגם זה לא, הוא ברח אחר כך מהבית ההוא עם כל הילדים...
Y yaelala14 New member 28/7/06 #5 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאז אם הוא אח שלה איך הוא הגיע לרחוב בלי לברוח מהבית.. ואמרו שהוא נער רחוב אמיתי.. נער רחוב אמיתי זה אחד שנולד ברחוב..=\
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאז אם הוא אח שלה איך הוא הגיע לרחוב בלי לברוח מהבית.. ואמרו שהוא נער רחוב אמיתי.. נער רחוב אמיתי זה אחד שנולד ברחוב..=\
ס ססילייה New member 28/7/06 #6 חח מניסיון? סתם!סתם!סתם!סתם! נער רחוב אמיתי זו הגדרה שיכולה להתאים גם לנער שגר זמן ממושך ברחוב. לא בהכרח חייב להתמקד על הנקודה של "נולד ברחוב".
חח מניסיון? סתם!סתם!סתם!סתם! נער רחוב אמיתי זו הגדרה שיכולה להתאים גם לנער שגר זמן ממושך ברחוב. לא בהכרח חייב להתמקד על הנקודה של "נולד ברחוב".
Y yaelala14 New member 28/7/06 #7 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאוקיי..ובטח שמניסון מה ל לא ידעת? אני חייתי ברחוב.. שניםםם.. עם מחשב רחוב ומיטת רחוב ובית רחוב.. (בית ברחוב אולי חחח)
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאוקיי..ובטח שמניסון מה ל לא ידעת? אני חייתי ברחוב.. שניםםם.. עם מחשב רחוב ומיטת רחוב ובית רחוב.. (בית ברחוב אולי חחח)
A Another Perfect Day New member 29/7/06 #8 ../images/Emo79.gif../images/Emo207.gif../images/Emo8.gif פוני אדום
מ מכשפהקטנהזונה New member 29/7/06 #10 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifכוסיתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עזבי את דודי תעשי אותי*&#&#$^# אני אעשה בשבילך תיספורת אימו אם זה מה שצריך#$^@$&@%^@#
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifכוסיתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עזבי את דודי תעשי אותי*&#&#$^# אני אעשה בשבילך תיספורת אימו אם זה מה שצריך#$^@$&@%^@#
A Another Perfect Day New member 29/7/06 #11 ../images/Emo79.gifחחח אני אעשה את שניכם../images/Emo8.gif יפה? ביומשלישי אני בת"א!! מי ששם שיודיע לי
../images/Emo79.gifחחח אני אעשה את שניכם../images/Emo8.gif יפה? ביומשלישי אני בת"א!! מי ששם שיודיע לי
ס ססילייה New member 29/7/06 #12 ואת תבואי לעזריאלי...או ש.. אני לא יודעת מה אני עושה לך@#@#@#$^%%#@$@#$!@@!$! הבנת כוסית?
A Another Perfect Day New member 30/7/06 #13 ../images/Emo79.gifבשלישי? אם את תהיי שם אני אבוא ליל. אני כלכך הרבה זמן לא ראיתי אותך או דיברתי איתך! זה לא בסדר!!!!
../images/Emo79.gifבשלישי? אם את תהיי שם אני אבוא ליל. אני כלכך הרבה זמן לא ראיתי אותך או דיברתי איתך! זה לא בסדר!!!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 30/7/06 #14 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifנשמה, אולי תסעי שלישי הבא הבא? כאילו, לא זה שיבוא.. אחריו&@$%&@&@#$^@ בקשה|הממ| ככה אני אבוא איתך .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifנשמה, אולי תסעי שלישי הבא הבא? כאילו, לא זה שיבוא.. אחריו&@$%&@&@#$^@ בקשה|הממ| ככה אני אבוא איתך .
A Another Perfect Day New member 30/7/06 #15 ../images/Emo79.gifמממ...האמת שזה לא כלכך תלוי בי. אני נוסעת עם אחותי, אמא וסבא וסבתא.. ואמא, סבא וסבתא הולכים למוזיאון הפלמ"ח [כי אחותי ואני היינו שם לא מזמן] אז חשבתי בזמן הזה להיפגש עם אנשים או משו...או סתם להסתובב עם אחותי.. אבל תבואיייי!!!!@
../images/Emo79.gifמממ...האמת שזה לא כלכך תלוי בי. אני נוסעת עם אחותי, אמא וסבא וסבתא.. ואמא, סבא וסבתא הולכים למוזיאון הפלמ"ח [כי אחותי ואני היינו שם לא מזמן] אז חשבתי בזמן הזה להיפגש עם אנשים או משו...או סתם להסתובב עם אחותי.. אבל תבואיייי!!!!@
A amirmh New member 2/8/06 #16 חעחעחע הלכתי לסרט יובל מנדלסון משחק דווקא בסדר למישו בלי עבר בסרטים=\ לא שיש לו הרבה דברים לעשות....רק לשחק מסומם...ולנגן. אני דיי אהבתי את הסרט(יחסית לסרט ישראלי)
חעחעחע הלכתי לסרט יובל מנדלסון משחק דווקא בסדר למישו בלי עבר בסרטים=\ לא שיש לו הרבה דברים לעשות....רק לשחק מסומם...ולנגן. אני דיי אהבתי את הסרט(יחסית לסרט ישראלי)