יובל משחק בתוכנית טלויזיה ?! קבלו ! קישור 1 קישור 2
G GalushGalush New member 27/7/05 #2 ../images/Emo27.gifכן... אינלי כוח להיכנס לקישורים אבל גם שאלתי את יובל והוא אמר לי שהוא ישתתף בסדרה בHOT
../images/Emo27.gifכן... אינלי כוח להיכנס לקישורים אבל גם שאלתי את יובל והוא אמר לי שהוא ישתתף בסדרה בHOT
ל לא שמיינה דבעעע New member 29/7/05 #36 ../images/Emo45.gif אני אבוא איתך ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif
צ צלילוש3 New member 29/7/05 #37 אתם מוזמנים מתי שבא לכם...../images/Emo24.gif אבל נראה לי שבאר שבע זה קצת רחוק...
ל לא שמיינה דבעעע New member 30/7/05 #39 ../images/Emo99.gif ברור. ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif
H horse girl1 New member 28/7/05 #21 בערוץ 10 אבל יעלה רק בסתיו../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif
ב בצה17 New member 27/7/05 #8 יווו אני מתה על הספר הזהה../images/Emo99.gif ספר מדהיםםםםםםם!! אחד הספרים היפים ביותר שקראתי בחיים שלי!! כל הכבוד יובל!!! (חיח הוא כבר לא קוף בשבילי P בעע אין לי הוטטטטטטטטטטטטטטט
יווו אני מתה על הספר הזהה../images/Emo99.gif ספר מדהיםםםםםםם!! אחד הספרים היפים ביותר שקראתי בחיים שלי!! כל הכבוד יובל!!! (חיח הוא כבר לא קוף בשבילי P בעע אין לי הוטטטטטטטטטטטטטטט
ב בצה17 New member 27/7/05 #10 :>> אני מתה על הדמות של הנערP: איך קוראים לו?|סנילית| אני ממש מאוהבת בדמות שלו אם יתנו ליובל להיות הילד יעשו ת'בחירה המושלמת
:>> אני מתה על הדמות של הנערP: איך קוראים לו?|סנילית| אני ממש מאוהבת בדמות שלו אם יתנו ליובל להיות הילד יעשו ת'בחירה המושלמת