נראה לי אסף.. אבל לא בטוחה..חח
D dsol New member 27/7/05 #12 מישהו שקרא את הספר בא לכם לכתוב לי על זה עבודה ? או אם יש לכם עבודה שאתם הכנתם ? תביאו לי ^
M mayooosh New member 28/7/05 #14 מגניב!!! אני כל כך אוהבת את הספר הזה!!!! גדול!! ממליצה למי שעוד לא קרא!!
ס סבסטיאן נאבד New member 28/7/05 #15 ../images/Emo121.gifוואיייייייייייייי למי אכפת מיובל מנדלסון?? <עם כל הכבוד> "מישהו לרוץ איתו" זה אחד הספרים הכי טובים שיש!! וואי, כמה טוב שיש HOT
../images/Emo121.gifוואיייייייייייייי למי אכפת מיובל מנדלסון?? <עם כל הכבוד> "מישהו לרוץ איתו" זה אחד הספרים הכי טובים שיש!! וואי, כמה טוב שיש HOT
ש שוקולד למריחה New member 28/7/05 #16 יאי.. .זה ספר ממש יפה ספר ממש טוב למרות שקצתקשה להכנס אליו בהתחלה... הוא גם די רציני הייתי אומרת- אז לא מתאים במיוחד ליובל .. הייתי אומרת שגם בספפר הכי אהבתי את הדמות של שי
יאי.. .זה ספר ממש יפה ספר ממש טוב למרות שקצתקשה להכנס אליו בהתחלה... הוא גם די רציני הייתי אומרת- אז לא מתאים במיוחד ליובל .. הייתי אומרת שגם בספפר הכי אהבתי את הדמות של שי
H horse girl1 New member 28/7/05 #20 הוא משחק דמות עם שם מאוד יפה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif אבל רק 4 פרקים, מבאס
H horse girl1 New member 28/7/05 #25 בכל מקום בערך שהייתה כתבה עליהם../images/Emo79.gif כתבו שייגעצ ככה, אנשים לא מבינים!
S Sheygets16 New member 28/7/05 #28 ערוץ 10, אבל רק לHOT. זה כמו ערוץ הילדים והשמיניה או ערוץ 3 וטלנובלה בע"מ.
H horse girl1 New member 28/7/05 #30 תמיד אפשר להתנחל אצל אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif
P Perfect sense New member 29/7/05 #34 אם אף אחד לא שם ../images/Emo23.gif יובל גם מופיע <פחות או יותר בהתבגרותו> בקליפ של יהודית רביץ שמופיע מידיי פעם לפעם בערוץ 24. לא זוכר איך קוראים לשיר.
אם אף אחד לא שם ../images/Emo23.gif יובל גם מופיע <פחות או יותר בהתבגרותו> בקליפ של יהודית רביץ שמופיע מידיי פעם לפעם בערוץ 24. לא זוכר איך קוראים לשיר.
H horse girl1 New member 13/8/05 #40 'בך לא נוגע'../images/Emo79.gif אז מה עם השרשור ישן? חיפשתי אותו ובא לי להגיב!