יובל משלשל

yolavi

New member
יובל משלשל

שלום שמי שלומית בני יובל כשנולד קיבל תחליף חלב רגיל ותחליף סויה והיה משלשל בלי סוף במשך שבועיים רצופים עד שנודע לי הדבר הוא התייבש ובשלשול היה קצת דם בביה"ח עשו לו בדיקות ולא גילו כלום ובכל זאת נתנו לו אנטיביוטיקה ישר כשהגענו והחליפו לו את התזונה לנוטרמיגן ואחרי 3 ימים הוא התחיל עם קיבה יותר טובה וזה הסתדר ואמרו לי שהוא רגיש כנראה לסוכר שבחלב לקטוז במשך הבדיקות עשו ליובל צילום בטן והרופא עשה מן פרצוף שראה משהו לא טוב ודיבר על זה עם עוד רופא שהיתה שם אבל לי אמרו הכל יהיה בסדר. אחרי חצי שנה החלפתי לו את התזונה לתחליף חלב רגיל והכל היה בסדר כיובל נכנס בגיל שנה וחודשיים לגן התחיל שוב עם שישולים הגעתי לרופא גסטרו ילדים (שמעון רייף) והוא עשה ליובל בדיקות דם ואמר הכל בסדר רק דיאטה ארוכת טווח הוא צריך ובאמת עשיתי ליובל דיאטה ארוכה וזה הסתדר עכשיו אחרי בערך 8 חודשים שוב פעם יובל משלשל הפסקתי לגמרי עם החלב עשיתי דיאטת רצח אבל נתתי לו פסטרממיה והשלשול לא פסק כשהפסקתי היום פסק השלשול שאלותי הם: 1. האם נפגע משהו מהשלשול הראשון במכתב השחרור מבית החולים לא היה כתוב. 2. האם הרגישות מלוה אותו. 3. האם יש סיבה שהקיבה כל כך רגישה ויש עוד בדיקות שצריך לעשות. האמא המודאגת שלומית תודה

אלרגיה לחלבון חלב פרה

נשמע שהארוע בילדות היה בשל אלרגיה לחלבון פרה וסויה- שהשתפרה על נוטרמיגן רוב הילדים יוצאים מזה כמו בנך בגיל עד שנה לעיתים הרגישות לחלבון חלב פרה ממשיכה מעבר הייתי מציע לחזור לדר רייף- הוא רופא מצויין- ולשמוע את דעתו- הרי עברו מספר חודשים- וגם לראות דיאטנית לוודא שהוא מקבל מספיק סידן כל טוב

למעלה