יובל תגיד לי מה נסגר איתך, הא איפה סממני הרבולושיין חוצפאי, לטיפולך
X xurix New member 9/10/03 #1 יובל../images/Emo70.gif תגיד לי מה נסגר איתך, הא איפה סממני הרבולושיין חוצפאי, לטיפולך
ח חוצפאי New member 9/10/03 #3 בוא, בוא למשרד שלי רגע... זה עקרוני כאילו, כל עוד המבנה הוא אותו מבנה, המשפט מצחיק <יחסית>, והוא לא הביע התנגדדות נחרצת... מה ת'אומר? תגובתי לעניין תהיה לבחירתך. הוא עדיין מחכה לתגובה ממני בICQ.
בוא, בוא למשרד שלי רגע... זה עקרוני כאילו, כל עוד המבנה הוא אותו מבנה, המשפט מצחיק <יחסית>, והוא לא הביע התנגדדות נחרצת... מה ת'אומר? תגובתי לעניין תהיה לבחירתך. הוא עדיין מחכה לתגובה ממני בICQ.
ח חוצפאי New member 9/10/03 #9 מצטער יובה, הוא הטיל וטו. ואתה יודע להציף - אבל אל צ'כח שאני יודע לאגנר צ'אל את דור ה . אמאמאמאמאמ. תשתמש באייקון של חיה, תציין ת'צבע שלה, ואז תכתוב שהיא אוכלת מקופלות מקומפלות עד הפירור האחרון. מנוקד, כמובן. זו הפשרה שלי.
מצטער יובה, הוא הטיל וטו. ואתה יודע להציף - אבל אל צ'כח שאני יודע לאגנר צ'אל את דור ה . אמאמאמאמאמ. תשתמש באייקון של חיה, תציין ת'צבע שלה, ואז תכתוב שהיא אוכלת מקופלות מקומפלות עד הפירור האחרון. מנוקד, כמובן. זו הפשרה שלי.
X xurix New member 9/10/03 #13 נסלח הפעם ../images/Emo11.gif פעם הבאה שמש, אתה וקידבג 50 סיבובים סביב הכיכר.
X xurix New member 9/10/03 #17 אלוהים תראו איזה שרשור ב 13 דקות.... טוב, נו, תעזרו לי בעניין הניק. מה אתם אומרים הא?, אוריקס, מבתק בתולות, השדון אוריאל... נוווו אני לאמצליחלמצואמשוטוב
אלוהים תראו איזה שרשור ב 13 דקות.... טוב, נו, תעזרו לי בעניין הניק. מה אתם אומרים הא?, אוריקס, מבתק בתולות, השדון אוריאל... נוווו אני לאמצליחלמצואמשוטוב
S sattla New member 9/10/03 #19 יש לי יש לי יש לי אהה לא לא משהו בעצם... אולי תפתח ניק "החמשיר היומי"