יובש בעיניים

I Was Hoping

New member
יובש בעיניים

אולי מעייפות, אולי ממזג האוויר, לא יודעת ממה. מרגישה שהעיניים נלחמות בעצמן כדי לשמור על לחות בהן. יש פתרונות סבתאיים? יש לציין שאני יושבת כל היום בחדרים מוסקים בהסקה מרכזית. תודה ושבוע נעים

רומיקה

New member
היי../images/Emo13.gif

מנסיון של שנים...
שימי את העיניים מתחת לזרם מים קרים ופשוט תני לזרם לשטוף לך את העיניים.. כמה דקות.. זו הרגשה מצויינת. את יכולה לשים גם טיפות כמו סטילה.... כמובן שיש טיפות שנועדו במיוחד להרגשת היובש: "היפוטירס" (טירס=דמעות) מקווה שעזרתי

מורגי

New member
סטילה לא הכי מומלץ.

אולי לשימוש חד פעמי, או לעיתים רחוקות, כן. אבל באופן כללי, זה מרחיב את כלי הדם בעין לאיזה חצי שעה, וזהו. עדיף לשטוף את העיניים במעט מים, זה עושה את אותו הדבר וגם פחות מזיק. וזו המלצה מרופא העיניים שלי

I Was Hoping

New member
ניסיתי

וגם אני נגד סטילה. ניסיתי עם המים, אבל כנראה שהעיניים שלי שורפות מדי, זה כאב כאילו הכנסתי לעין קרח [המים לא היו קרים בכלל] ואחר כך רק היה לי קשה למצמץ יותר מעכשיו. לא עזר, אבל תודה

ה מוזה

New member
קומפרסים

אז, גם הרבה שעות מסך עלולות להשפיע על העיניים מה שמציעה לך זה לפנק את העיניים עם קומפרסים של תה בבונג , מרגיע אותן מקל על תחושת הצריבה והאדמומיות תכיני תה מפרחי בבונג כשהוא פושר ונעים טבלי צמר גפן , שכבי לך בשקט , מקום חשוך עדיף , הניחי את צמר הגפן שספוג בתה על כל עין , וככה תהני לך 15,20 דקות , גם משקט וגם מטיפול עיניים רק יכול לעזור

I Was Hoping

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נשמע מצויין. אני רק מקווה להתאפק ולא לשתות קודם את החליטה... מיד מנסה. בוקר טוב

ה מוזה

New member
ו..? יש תוצאות?

מקווה שלא התפתית ושתית את התה (-: או שלפחות השארת קצת גם לעיניים ספרי, ספרי, איך היה ואם בכלל

I Was Hoping

New member
מה "אם בכלל"?

אני פעם לא עשיתי מה שאת אומרת? היה, ועוד איך היה. הנפיחות מעל העיניים ירדה פלאים, אבל בעיניים יש הרבה אדום בשתיהן, כמו מן ורידונים קטנים ואדומים, והם עושים איייייה כל זמן שהעיניים פתוחות, כאילו העפעפיים חורקות על העין כשאני ממצמצת. נכון אני ציורית להפליא? האשמים: הלימודים, המחשב, והחוסר בשינה הטיפול: לישון ולהירגע האמצעים: לא רלבנטיים בתקופה הקרובה דרוש: מישהו שיעצור את הזמן, או לפחות קוסם.

למעלה