יובש בפנים

תבל1

New member
יובש בפנים

לתום יש יובש נוראי במצח, הוא מגרד ופוצע את עצמו למישהו יש רעיון. ניסיתי קרם פנים של ד"ר פישר וחלב אם וזה לא עזר. למשהי יש רעיון??

תבל1

New member
איך מורחים את השמן?

קניתי את השמן שהמלצת עליו(הרמל) |תודה. היובש במצח ותום בן 4 וחצי חודשים יש לך מושג איך בדיוק אני מורחת לו את השמן. אני חוששת שזה מרוכז מדי ועלול לגרום לנזק. |

לא מורחים אותו.

עד כמה שאני יודעת, שמים טיפהל´ה או שתיים במי האמבטיה, ושוטפים את הגוף כולו. אם הבעיה היא במצח- לשטוף טובטוב את הפנים במים עם השמן. ועוד דבר- אני מצטרפת להמלצה של שירלי- דרמקול עושה פלאים ביובש והוא מותאם לילדים ותינוקות. אנחנו קיבלנו אותו מרופא הילדים שלנו. ללא מרשם, לדעתי.

vered4

New member
יש כוסית מידה

ושמים לפי מה שכתוב: כוסית לאמבט רגיל, וחצי כוסית לאמבט תינוקות. השמן מתחלב עם המים, ומשמש במקוםסבון. את יכולה לשטוף לו את הפנים עם היד שלך. אם את לא עושה לו אמבטיה, את יכולה להרטיב את הפנים לקחת מעט (כמה טיפות) ביד ולמרוח על הפנים הרטובים, ואח´כ לשטוף במים ולנגב בעדינות.

odeia

New member
נוזלים, לתת לילד לשתות המון וחוץ

מזה להפעיל מכשיר אדים קרים, ולילה להשאיר קערה עם מים ע"י התנור, כדי למנוע ייבושכמו כן, להשאיר פתח אוורור בקרבת הילד. בנתיים אפשר למרוח קרם פנים עדין על בסיס מים. להמנע ממשהו כבד ו/או שומני, חוץ ממשחה אחת שמבוססת על צמח הקלנדולה והיא מעולה לדברים כאלו, במקרה הצורך.

vered4

New member
קרם U Lactin של דר´ פישר

ואמבטיה עם בלנאום הרמל.

דרמקול - קרם לחות רפואי

מומלץ לעור יבש מאד ומותר למרוח על הפנים. יש לזה עוד שם מסובך, אבל אני לא בבית ולא יכולה לבדוק. אנחנו משתמשים בזה לאיה וזה עוזר.

anat30g

New member
ליובש

אנחנו קיבלנו צטומקרוגול קרם לטיפול בעור יבש

למעלה