יובש ותחושת צריבה בעין

Fox2009

New member
יובש ותחושת צריבה בעין

שלום , לפני כמה חודשים התחלתי לסבול מתחושת יובש בעין מלווה בהפרשות , בעיקר התחזק בשעות הבוקר (עם הקימה מהשינה) ביקרתי אצל רופא עיניים שעשה בדיקה וטען שמדובר ביובש ודלקת קלה ונתן טיפול בסינטומיצין וטיפות ליובש .. לאחר כחודש שזה נמשך חזרתי לרופא שעשה שוב בדיקה וטען על אותה בעיה רק החליט טיפול לטיפות אלרגיה ומקסיטול .. לאחר שימוש כפי שנקבע ראיתי שהטיפול לא ממש עוזר החלטתי לפנות לרופא עיניים אחר .. לאחר שגם הוא עשה בדיקה כמו הקודם , נתן לי שוב טיפות ומשחה ואבחן כמו הקודם את אותה בעיה .. לאחר טיפול ממושך וביקור חוזר אצל הרופא שהחליט להמשיך בטיפול ושינה רק טיפות אחרות ראיתי שזה בלתי נסבל , החלטתי לפנות ליעוץ וקבלת חוות דעת אצל פרופ' מובחר .. לאחר ביקור אצלו שכלל בדיקות מקיפות ביותר כולל צילומים שלא נעשו קודם ובדיקות מקיפות הוא אבחן שמדובר בבלפריטיס והחליט שצריך לבצע ניקוז בלוטות מיבומיאן שגורמות לתחושת צריבה ויובש . אני כרגע מבולבל ולא יודע מה לעשות מצד אחד יש לי אפשרות להמשיך את הטיפול אצל אותו פרופ' רק שזה מבוצע באופן פרטי כל תור אליו לוקח זמן ועולה המון כסף , ומצד שני האם זה שייך לחזור אל הרופא עיניים מהקופה עם האבחנה מהפרופ' ולבצע את הטיפול שהומלץ לי לבצע ?
בתודה מראש

יובש ותחושת צריבה בעין

תראה זה תלוי בך, עד כמה אתה נחוש לטפל בבעיה ועד כמה אתה מוכן להוציא כסף. בלפריטיס זו בעיה כרונית והטיפול בה קשה. עד עכשיו קיבלת טיפולים שלא כל כך עזרו או עזרו חלקית. יתכן ולחיצות על העפעפיים כדי לנקז את הבלוטות יעזרו (האם כך הרופא מתכוון לעשות זאת?) אני לא בטוח שהרופא בקופה ינקז את בלוטות המבומיאן.
בברכה,

למעלה