יוגב הכל בקטנה כולה משחק...רק משהו קטן לך:

I s s a c

New member
יוגב הכל בקטנה כולה משחק...רק משהו קטן לך:

"סובבוני בשקלים הלעיטוני בכזבים ואני כשה תמים עודני מאמין" :) הכל מאהבה! אני מקווה שאתה ממשיך לשרת החדש.

I s s a c

New member
אני מהאיחוד, מכיר אותך בעיקר מהמריבות

בעיקר מהמריבות שלך עם רובי ויוגב. ד"א באיזו ברית היית?

hen1xc

New member
SVF RE

חן הקטן נעים להכיר

Yogev1982

New member
SVF\RE\URI\SND\BO|ARENA

כל מקום שהיה מוכן לקבל אותו בתקופה כזו או אחרת ואל תכחיש חן טמבלון כי היית בכל ברית תקופה מסויימת וגם זרקו אותך מכל ברית

Yogev1982

New member
אה שכחתי גם את

WONDER WOMAN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hen1xc

New member
אמממ זה נקרא חצי ברית

בגלל שהיה איזה תכנון רק אני לא זוכר איזה אני רק זוכר שהיה משהו עם אליסף..

hen1xc

New member
חמוד RE זה בית

ככה גם SVF וכך גם URI לפתוח בארנה ובBO שלוחה כמו שהייתם מערבבים מדינות זה נקרא שהייתי בברית? SND להיות אצל המדען המשוגע זה לא כזה כבוד גדול לא כשהוא על כדורים בכל אופן

Yogev1982

New member
אז היית ב

SVF URI RE SND WW 5 בריתות זה אתה מודה אחלה "בית" חחחחחחחחחחחחח ועוד 2 שגם היית אבל נגיד ולא.....

hen1xc

New member
SO

ברית זה רק שם חברים נשארים לנצח חוצמזה RE הוחלפה בשם של SVF שהיה משהו עם דודו הברית פשוט העתיקה את עצמה מהשם של RE וגרעין השחקנים עברו לSVF URI הייתה כברירת מחדל מכיוון שאחרי המלחמה לא רציתם שהשם SVF יישאר WW כי היה משהו באיזה תקופה רק אני לא זוכר מה וSND באמת היה טמטום לבוא לשמה צודק לא יודע מה עבר לי בראש..

hen1xc

New member
תגיד יוגב

באלך ככה לזרום לשרשור מריבות ב11 בלילה? או שאתה רוצה לעקל את זה יום יומיים שהעיפו לך 500T כאילו כלום ...

Yogev1982

New member
קח פעם אחרונה יחס אולי תבין

שיחה טרייה שלי מהרגע עם אופק: [17:22:45] Yogev: הוא חי בסרט אה [17:22:49] אופק: (y) [17:23:13] Yogev: האמת אחי [17:23:17] Yogev: באופן מפתיע יחסית [17:23:20] Yogev: לא מזיז לי בגרוש [17:23:21] Yogev: חחח [17:23:26] אופק: כן כי זה כבר לא מענין [17:23:31] Yogev: תאכלס כן.... [17:23:59] אופק: כן.. [17:26:05] Yogev: אין אבל אחי מרגש שמבחינתי נכנסתי לאיכרים עם שחר [17:26:07] Yogev: פרשתי מגינדיס [17:26:10] Yogev: ולא ממש מזיז לי [17:26:13] Yogev: וזה שהרמתי את המדינה [17:26:16] Yogev: היה הפינלה שלי [17:26:19] Yogev: ובזה נגמרה התקופה [17:26:29] Yogev: כולם מצפים שאני יהיה מבואס או יכעס אבל תאכלס לא מזיז לי חחחח

hen1xc

New member
אז ???

הקטע הוא לצחוק עליך בגלל שאמרת שאתה מתעלם ממני בפועל זה לא מתבצע כי אתה מנסה לצאת צודק אבל אתה עושה בדיוק ההפך חחח אבל הקטע זה שלקחת את התגובה ברצינות חחחחחחחחחחחחחח

GangLandx

New member
מה טוב מה טוב????????????

למה לא בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ? חחחחחחחחחחח

Yogev1982

New member
איציק יא חמוד חחחחח

אני נותן אמון באנשים כל עוד הוכח לי אחרת ככה תמיד היה, ככה תמיד יהיה בעתיד.... אני יודע שאני פרשתי מהמשחק ....ברגע שהעלתי את המדינה והצהרתי על זה גם בפרטי המדינה וגם פה בפורום שהמילה שלי עדיין עומדת לכל מי שלא הפר את המילה שלו כלפיי, ומי שהפר את המילה שלו כלפיי (או כלפיי חברים שלי לאיחוד)...... כולנו יודעים איפה הם נמצאים

למעלה