יוגה אישית

סגולל

New member
יוגה אישית

שבת שלום לכולם, אני מתרגלת יוגה כבר כמה שנים פה ושם אבל תמיד חסר משהו, מחפשת מורה או קבוצה באזור קריות, עכו או נהריה שמלמד בצורה יותר אישית ואינטימית, מחפשת מורה שיוכל להנחות אותי לתרגל באופן שמתאים לי על פי הגוף שלי והקשיים והחסימות שלי. מכירי?, ממליצים? תודה

יוגי בר

New member
בדרך לתרגול אישי

היי סגולל אז ככה: כל אחד מתרגל יוגה קצת אחרת מהשני. לכל אחד מבנה גוף , מצב, אישיות ואלו מכתיבים את התרגול. כך שכל אחד מתרגל את התרגול שלו. 1. אופי התרגול יוגה בבסיסה היא תרגול אישי ואינטימי. זה נכון לכל מצב וזה נכון גם למצב בו מתרגלים בקבוצה. בתרגול בקבוצה לא צריך לבחון להסתכל או לבדוק איך האחר מתרגל אלא להתמקד בתרגול שלך ולהיכנס באמצעותו פנימה. אלא מה, בקבוצה גדולה, לא מתאפשר למורה לתת לתלמיד/ה את הטאץ האישי הנחוץ. 2. פתרון לחפש תרגול יוגה במסגרת של קבוצה קטנה. בה יכול המורה להקדיש/לתת תשומת לב אישית לכל תלמיד. 3. המורה כאשר את מרגישה שמשהו חסר לך בתרגול הדרך הטובה ביותר היא לידע את המורה בנושא. מורה מיומן צריך לענות ולהנחות אותך בכל עניין. 4. שאלות את מתרגלת לדבריך מס' שנים ומרגישה שחסר לך משהו בתרגול? אל תתביישי לשאול את המורה. לשאול לשאול ועוד פעם לשאול. כל הזמן. שאלות ממוקדות צריכות לדרבן את המורה. ולהניב תרגול אישי טוב יותר. 5. שיעור אישי שיעור אישי הוא לעתים פתרון הולם למי שרוצה לבנות מערך תרגול אופטימלי. והוא גם עולה בהתאם. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

סגולל

New member
הכל נכון

יוגי יקר, כל מה שכתבת נכון ואכן ניסיתי לאתגר את המורה שלי אך לא סופקתי מתשובותיה ולכן קיוויתי באמצעות הפורום הזה למצוא קב' קטנה או אפילו שיעור אישי באזור מגורי קריות/עכו/נהריה. אשמח להמלצות תודה

יוגי בר

New member
נחפש

היי סגולל אין לי כרגע, שם ספציפי אבל נחפש ונשתדל למצוא מורה ראוי/ה בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה