יוגה בהריון

יוגה בהריון ../images/Emo35.gif

אני עושה יוגה כבר שנה
עכשיו אני בתחילת הריון, האם אפשר להמשיך
האם יש דברים שאסור לעשות
האם כדאי ללכת לקבוצה מיוחדת לנשים בהריון
איפה מוצאים קבוצה כזאת בירושלים
ולילה טוב

יוגי בר

New member
יוגה והריון

היי לך. אז ככה: יוגה והריון נולדו האחד בשביל השני. אבל....והנה כמה תוספות לזה. 1. המשך תרגול תלוי מאוד בהרגשה ובמצב האישי שלך. ז"א באם תרגלת באופן נכון רצוף אינטנסיבי שנה שלמה זה דבר אחד ובאם תרגלת פעם לשבוע זה דבר אחר. 2. דברים שאסור לעשות ודאי וודאי. את כאן פועלת בשביל שניים, וכמובן, שיש דברים בתרגול שאסורים. 3. ההמלצה באם זה הריון ראשון לכי באיזי איזי. חכי עד החודש הרביעי(שהעובר נקלט) ודאי שהכל כשורה ואז התחילי לתרגל. התרגול הוא, כמובן, אחר. 4. קבוצה מיוחדת מומלץ ועוד פעם מומלץ ועם מורה מנוסה ומיומנת. בקבוצת נשים בהריון. נשים כמוך. קל ונעים יותר לתרגל. 4. קבוצה בי"ם המקור המומלץ לחיפוש כזה הוא. ארגון מורי היוגה בישראל (קישור מצורף) הריון נעים ומוצלח. בברכה ואהבה יוגי בר

../images/Emo51.gif רבה על ההסברים

ההנחיות והקישור בשנה האחרונה תירגלתי כל בוקר מעט (מאוד) יוגה ומאוד מאוד באיזי מסיבות פיזיות שלי (הייתי אחרי מחלה והתאוששות ארוכה). בנוסף לכך פעם בשבוע הלכתי לחברה ותירגלנו יוגה עם עוד 3 נשים. מיותר לציין כמה זה תרם להחלמה
זה אינו הריון ראשון האם זה משנה? ההריון הקודם שנמשך עד סופו המוצלח (
) היה לפני 5 שנים האם זה נחשב רחוק מדי ולצורך העניין כעת הריון ראשון?

loveyoga

New member
מורה בים מומלצת להריון

את יכולה לנסות להתייעץ עם אפרת מיכלזון מורה בכירה לאיינגר שמבינה היטב ביוגה להריון 050484947 בהצלחה

למעלה