יוגה בהריון

buffalo mother

New member
יוגה בהריון

יש לכן המלצות למורה ליוגה באזור גדרה או ת"א ? (גרה בגדרה עובדת בת"א). אני מחפשת מקום שיש גם דגש על מדיטציות. תודה

הילהל

New member
דאמה יוגה ברחובות

בפארק המדע. אני לא אוהבת יוגה, אבגל הם עושים עלי רושם טוב (בפרסומים שלהם וגם הייתי שם במפגש של לה לצ'ה אז ייכולתי להתעניין קצת במקום).

סטיוויה

New member
תנסי לאתר היוגה

www.isyoga.co.il תכנסי לחלון מורים ולכי לאיזור חיוג 04.אלינור בן דב נחשבת טובה.

יוגה באיזור פרדס חנה

מירה ארצי פדן היא בשדה יצחק שזה ממש קרוב. יש גם אמא מהמשפחתון של רואי שמלמדת יוגהריון וגם יוגה בכלל, אבל אני לא בדקתי אם היא טובה. <וזהר, כידוע, בודקת...
> בדיאדה יש את רוני שלב.

סטיוויה

New member
בתל אביב מירה ארצי פדן(בדיאדה) או

שירלי בנטואיץ'. שתיהן מנוסות,מעולות ומקסימות.

סטיוויה

New member
אם דגש על מדיטציות אז תבדקי

את מירב http://www.yoga-cards.com/lessons.htm היא באה מרקע של ראג'ה יוגה(תלמידתו של אודי בילו,אחד המוערכים בארץ) וזה אומר הרבה מדיטציות.אולי היא תתאים לך. לא למדתי איתה אבל התרשמתי ממנה לטובה.

debby12

New member
מנהל
אני עשיתי בזמנו עם שירלי בנטואיץ'

לא היה לזה קשר למדיטציה - זה הרגיש לי כמו שילוב בין שיעור חברה לבין שיעור התעמלות-לייט. חוצמזה הגישה האישית שלה היא גם כל הזמן להבהיר לבנות הקבוצה (שלרבות מהן זה הריון ראשון) עד כמה לידה זה דבר כואב ו"אוי כמה זה כואב" וכאלה. בעיני זה לא כל כך מעצים.

סטיוויה

New member
וואו! באמת?

ת'אמת?לא תרגלתי איתה אבל למדתי איתה הדרכת יוגה לנשים בהריון(מס' ימי השתלמות שהיא העבירה). מבחינת הידע שלה וההתיחסות לצרכים וליכולות בזמן ההריון-מאד התרשמתי ממנה.יש לה מון ידע! היא גם מדריכת הכנה ללידה,נשמע לי מוזר שהיא מספרת כל הזמן כמה לידה זה כואב.מצד שני,לפעמים יותר טוב לדבר גלויות.לא יודעת. הארת אותה באור שונה...

debby12

New member
מנהל
ועוד הייתי מאופקת ../images/Emo3.gif

ההתרשמות שלי ממנה היתה בערך של "אפידורל ומהר". היא מלמדת את כל ה"תחנות" האלה להתמודדות עם צירים, אבל מצד שני היא כל הזמן רמזה שצירים הם כל כך כואבים ש"ברגע האמת" זה לא ממש יעזור אבל לא נורא לפחות תנסו (כמעט במין גישה של: אתן עוד לא יודעות כי עוד לא חוויתן צירים. אבל חכו ותראו) היא היתה בהריון בעצמה כשהעבירה את הקורס אז אולי חלק מזה היה בגלל ההריון שלה. היא דיברה הרבה על הנסיון האישי שלה והלידות שלה וכמה הן כואבות. האמת? אולי זה היה לטובה. כשהגיע אצלי "רגע האמת" (מוקדם מהצפוי....) ציפיתי לגרוע מכל ולמעשה הופתעתי לטובה כי זה לא כאב כל כך כמו שהיא הבטיחה.

אמאשלטל

New member
אני לומדת אצלה וזה ממש לא ככה!

האורינטציה שלה טבעית - אבל היא מציגה את המצאיות כמו שהיא - זה כואב!! צריך ללמוד דרכים להתמודד עם הכאב הזה. השיעורים שלה מאד עזרו לי בלידה הראשונה שלי (שהייתה טבעית, הרבה בזכותה) וגם עכשיו.

אמאשלטל

New member
ועוד דבר

היא מאד מתלהבת מלידה בבית! היא שואלת אותי, מתעניינת, הציעה לבוא להיות איתי - מתרגשת איתי ממש מהבחירה ללדת בבית (היא ילדה 3 לידות טבעיות בבית חולים)

סטיוויה

New member
אני חושבת ש

יכול להיות שדבי תרגלה איתה בתקופה פחות מוצלחת,אולי ההריון שלה עצמה הפך אותה יותר כבדה תרתי משמע. וגם קורה שאין חיבור.תקגלתי עם מורים שנחשבים הו-הא ואני לא הבנתי על מה המהומה.עניין של כימיה.

debby12

New member
מנהל
יכול להיות

כאמור, התחושה שלי היתה שהיא קצת מכונסת פנימה בהריון של עצמה (הגיוני...), וחלק מהתחושה היתה שהיא משתפת בפחדים של עצמה מהלידה הקרבה שלה. יכול להיות שגם מבנה הקורס לא התאים לי באופן אישי. כל פגישה התחילה ברבע שעה של סבב שבו כל אחת סיפרה איך היא מרגישה - והרבה מזה היה איך: "כואב לי פה" "כואב לי שם" "יש לי בחילה". אני אישית לא התחברתי לזה. על כל פנים, אני מרגישה צורך להתנצל אם יצא שהשמצתי אותה - זו ממש לא היתה כוונתי. כנראה שאני והיא לא על אותו אורך גל - אבל היא היתה בסדר גמור מבחינה מקצועית ואישית. אה ועוד משהו. איכשהו "נעלמתי" מהקורס כי הרי ילדתי בשבוע 32. אז באתי אחרי זה להגיד "היי" בסוף השיעור ולהסביר לאן נעלמתי (הייתי נניח אמורה להיות בשבוע 34 כשבאתי, אלא שכבר היתה לי ילדה בת שבועיים). היא מאוד התעניינה בסיפור הלידה (כמו יתר בנות הקורס שלא האמינו בכלל שילדתי....). מה שבעיקר זכור לי זה שהיא כל הזמן אמרה: "יהה איזה פחד. הייתי מתה. איך לא פחדת?" וכאלה - אז כאמור אנחנו פשוט כנראה לא באותו "ראש".

למעלה