יוגה בטבע

ארגמן3

New member
יוגה בטבע

היי יוגי בר חברה ואני החלטנו לארגן מפגש יוגה מתחת לצמרות העצים שביערות הכרמל עם מורה מוסמכת ליוגה. נשמח לראות אותך שם וגם אם תעביר את ההודעה בין המכותבים והתלמידים שלך. פרטים נוספים דרך האימייל שלנו. תודה מקרב לב שושי

LCA

New member
אולי נעשה

אם כבר, מפגש פורום? מה דעתכם?

ארגמן3

New member
יוגה בטבע

היי LCA רעיון טוב. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים תכתוב לי דרך האיימייל. בעיקרון חברתי ואני מארגנות את המפגש הזה. יצרנו קשר עם מורה ליוגה מוסמכת והיא תעביר סדנא של שעתיים. אנחנו מגבילות את זה ל-20 משתתפים. נשמח אם תצטרף ואם תעודד אחרים להגיע. תודה.

יוגי בר

New member
יוגה טבע

היי שושי יוגה בטבע זה אחלה. וכמה שיותר זה טוב יותר. יערות הכרמל זה סבבה. מאחר שאני מבין שהמפגש שלך מאורגן ליום ו' 4/6 לשעות אחר הצהריים בין 5- ל-7 אז מבחינתי זה לא ריאלי. (אני פשוט מעביר שיעור בשעות אלו) ובכל זאת הנה הצעה משלי: כשאני עושה יום יוגה בטבע הוא אינו מוגבל רק לשעתיים של תרגול יוגה. אלא לחצי יום בערך. (בשבתות) והוא מוקדש לטיהור וניקוי הגוף וזו התכנית: הליכת מדיטציה בטבע (כשעה) שתיית מיץ עשב חיטה אימון יוגה (שעתיים ויותר) חשוב שיימצא שטח מאוזן ויציב. קריות ומדיטציה (שעה) שיחת יוגה (כל פעם על נושא אחר) ובסיום: ארוחה צמחונית (מאורגנת ע"י כל המשתתפים) איך זה? מתאים לך. תשאירי לי מסר בתיבת המסרים ונראה איך לקדם מפגש כזה. ובהצלחה במפגש הקרוב. בברכה ואהבה יוגי בר בברכה ואהבה יוגי בר

ארגמן3

New member
יוגה בטבע

היי יוגי בר זה רעיון מעולה תשלח לי את האיימייל שלך כדי שאוכל להעביר לך את מספר הטלפון שלי. אני יותר מאשמח לתאם אתך יום כזה. תודה שושי

יוגי בר

New member
טבע

היי שושי תשאירי לי מסר עם כל הפרטים בתיבת המסרים (זו התיבה בצד השמאלי של המסך) ויהיה בסדר. בברכה ואהבה יוגי בר

יוווווו נשמע מדהים

אם יתארגן משהו כזה ויוזמן הפורום אני אעשה מאמצים להגיע, אם תאפשרו כמובן כניסה למתחילים ביותר... בכל מקרה אני קוראת פסיבית המון זמן, (יוגי אתה מדהים)
תודה

למעלה