יוגה ב-dvd

yaelk11

New member
יוגה ב-dvd

היכן אני כולה לקנות dvd לתרגול יוגה בבית??

יוגי בר

New member
dvd לבית

היי יעל. אז ככה: 1. הכלל הכלל ללא יוצא מן הכלל הוא כזה: יוגה לומדים במרכז יוגה מסודר עם מורים לעניין. 2. מה לא לעשות באם את מתחילה הנה מגיעה האזהרה: אל תנסי ללמוד יוגה מ dvd . שם אין מי שיכוון אותך וישגיח עליך. 3. לבקשתך dvd לצפייה ותרגול של שיעור עצמי(לאחר שכבר למדת את היסודות והעקרונות ממורה מוסמך) ניתן- בין היתר לקנות במרכז שיבננדה בת-א 03-6961810 בברכה ואהבה יוגי בר

0 אור 0

New member
באמזון

מצטרפת לאזהרה מעלי - יוגה צריך ללמוד ממורה שרואה, מתקן ומכוון. אבל אם את כבר עוסקת ביוגה ונמצאת בתקופה של בלי מורה, או שאת רוצה להוסיף תרגול בימים שאין שיעור, אז יש המון המון קלטות וDVD באמזון. הבעיה היא שזה לא ממש זול, נוסף לזה מחיר משלוח לארץ, ואם את עוברת את ה 50$ גם מכס. אם יש לך מישהו שמגיע לארץ, אפשר לקנות דרכו - זה מה שאני עושה בפינוק השנתי שלי.

yaelk11

New member
תודה אבל...

זה עדיין מפתיע שאן שם dvd שניתן לרכוש בארץ. בקשר להזהרה אני מתרגלת יוגה אצל מורה פעמיים בשבוע כבר שנה בכל מקרה תודה אני באמת יבקש מימשהו שיביא לי מחול

0 אור 0

New member
אם את רוצה המלצות ספציפיות

את יכולה להגיד לי מה בדיוק את מחפשת ואני אתן פידבק אם אני מכירה במקרה. דרך אגב, בארץ קניתי בעבר שתי קלטות - אחת ששנקראת "אימון יוגה" בהוצאת אור עם, שהיא פשוט קטסטרופה - לא יוגה בכלל, ובטח לא אימון. לעומת זאת יש קלטת שנקראת יוגה לכל המשפחה בהוצאת הד ארצי, שכוללת שיעור חביב ובסיסי של חצי שעה. בהחלט מתאים כשאין זמן לשעה.

צלליתה

New member
במרכז שיבננדה

אפשר לרכוש דיסק. אני מוצאת שהרבה יותר נוח לתרגל עם דיסק ולא עם טלויזיה כי אני יכולה להתרכז הרבה יותר. לטעמי הדיסק הזה נעים ומוצלח. (ובעברית....)

Gengas

New member
שיעורים ביוגה בטלויזיה:)

בקשר לשאלתך אם יש לך HOT (לא YES) יש בהוט VOD - ערוץ 001 - בתוך ישראלים \ העידן החדש עשרה שיעורים ראשונים של יוגה שיווננדה (בחינם). אני לא יודע אם זה יעזור לך אבל את יכולה לבדוק את זה. בהצלחה

למעלה