יוגה הכרחי תזונה מסודרת או לא?

• פותח הנושא XLL
  • פורסם בתאריך

XLL

New member
יוגה הכרחי תזונה מסודרת או לא?

תזונה מסודרת כמו לפני ואחרי במשך היום מה לא לגעת בו כדי שהיוגה שלך תתקדם.

XLL

New member
מקפיץ UP

תגידו אולי מישהו מוכן לענות לי?

יוגי בר

New member
תזונה יוגית

היי לך אז ככה: וכמה מלים לפני.... 1. הבטחה אני יכול להבטיחך שבפורום יוגה -לא היתה שאלה שעוד לא נענתה. בתגובה זו ו/או אחרת ובדרך כלל לשביעות רצון השואל/ת. נקווה שזה משביע את רצונך. 2. סבלנות ושכרה כל עכבה לטובה, צריך רק לקחת הפוגה קצרה מהתיזוז של הפיוז. והכל מסתדר טוב יותר. מלה שלי. 3. תזונה יוגית. היא אחד מעקרונות שעליהן מושתתת היוגה. סוג המזון משפיע ישירות על ההתנהגות הגופנית והנפשית. הכנס/י בבקשה בפורום למדור מאמרים ותמצא/י את המאמר "מזון יוגי אידאלי". שנולד במיוחד לשאלתך. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

yogagirl

New member
תזונה יוגית ../images/Emo94.gif

אהלן ... יוגה - מעבר לאימון של השעה וחצי - שעתיים ...היא דרך חיים - יוגה יוצרת איחוד -שלנו עם עצמנו ועם כל מה שסובב אותנו - תזונה נכונה יכולה לסייע לך ליצור חיים טובים יותר והרמוניים יותר - כמו שיוגי בר אמר יש סוגי מזון שמשפיעים על גופינו בצורה זו או אחרת היוגה המסורתית דוגלת בצמחונות ויש הסברים רבים לכך (יש הרבה חומר על מה כן מה לא ולמה ...באינטרנט) אך באופן כללי כל אחד עושה מה שטוב לו ... בגדול עדיף לאכול דברים מזינים שיתרמו לאיזון הפיזי והמנטלי שאנחנו בעצם מנסים ליצור בעזרת היוגה כמו :ירקות פירות אגוזים שקדים דגנים מלאים סיבים תזונתיים להרבות בשתיית מים - הלא היא השמפניה של הטבע וכו ... מלבד היותם מזינים - (כל הנ"ל) הם גם בד"כ מאכלים "קלילים" - קלים לעיכול של הגוף ... לי נורא חשוב לאכול דברים שנותנים לי תחושת שובע אך לא יוצרים אצלי תחושה של כבדות וזו אחת הסיבות שהפסקתי לאכול בשר וזה עוד לפני שהיוגה ממש נכנסה לחיי ... בכל מקרה הגוף הוא המקדש שלנו - כבודו במקומו מונח - וכל מה שנכנס אליו צריך להבחר בקפידה - הריי מה יותר טוב מלהרגיש עיירני - אנרגתי - חזק ולא חולני - כל אלה מתקיימים בזכות תזונה נכונה או לפחות משתפרים... **לגביי תזונה ושיעוריי יוגה - מומלץ לא לאכול לפחות שעתיים לפניי אימון וגם איזה שעה אחרי האימון כדיי לתת לגוף "לספוג" את כל היתרונות מהאימון ... אז שיהיה טעים - בריא - וקליל ... יום טוב רוית טל

למעלה