יוגה טיפולית

פארש

New member
יוגה טיפולית

אני סובלת מכאבים במפרקים. הסיבה לכך אינה ברורה, כנראה חולשה ותנועה לא נכונה, - זאת הסברה שלי. הכאבים התחילו בזמן תרגול יוגה אבל הם נמשכים ללא קשר לתרגולכבר זמן רב. החלטתי שלעת עתה אני רוצה לעבור ליוגה טיפולית על מנת שאוכל להתאמן בזהירות רבה יותר המותאמת למצבי ושתוכל לבנות ולשקם את המצב. אחרי שנה שאני עובדת על היציבה שלי שממש השתפרה בוואט אחת הגוף שלי נעשה כפוף ומקופל שוב. אשמח אם תיעצו לי על מקום באיזור קריית אונו והסביבה, או בכלל באיזור המרכז. תודה ויום טוב

yogagirl

New member
איינגר יוגה

בד"כ עובדים עם הגוף עם דגשים גופניים מאוד מפורטים לעבודה אנטומית נכונה ... או יוגה טיפולית ...טראפיוטית...יש באזור ת"א המון ...יש את מרכז איינגר בת"א ... ואם את מעוניינת להגיע לראשון - אני מלמדת יוגה בשילוב של שיטת איינגר לפרטים :03-9503641 רוית בהצלחה ! תרגישי טוב!

gaiegos1

New member
שלום לך

הכאבים לא חייבים להגרם בגלל תירגול היוגה מקור הכאב יכול להיות חולשה של העצמות או משהו דומה כמו בריחת סידן. המלצתי לך לעשות בדיקה פשוטה בקופת חולים(גשי לרופא המשפחה והסבירי לו את הבעיה), יכול להיות שדוקא טיפול על ידי תזונה נכונה יפתור את בעייתך.

talravid

New member
הסידרה האנטי-ראומטית

מציע להתחשב ברגישות לכאבי פרקים בעת התרגול. הייתי מנסה לעבוד בעדינות וברגישות, סביב הסידרה האנטי-ראומטית (אם לא מכירה, חייגי אלי ואשמח להסביר). דרך התרגול תוכלי לחוש היכן (באיזה מפרק) מציק יותר ותחת איזה נסיבות. כמו כן חשוב לבדוק את ההקשר הכולל של כאב הפרקים, היכול להיות קשור לתקיעות אנרגטית (הנוטה להיווצר במפרקים). טיפול תזונתי הוא בעל משמעות במקרה של נטיה לדלקת פרקים ראומטית (שאינה על רקע של פציעה). באופן כללי, בלי שאני מכיר אותך ובלי שאני נותן כל המלצה: יש משקל לשימוש במזון קל מאד לעיכול, חם-פושר (לאו דווקא מחמם לפי ההגדרות הסיניות והאיורבדיות) ושימוש מושכל בשמנים טובים ובהם אומגה-3 (מקור עיקרי: סלומון ודגי ים צפוני-לאוכלי בשר, או שמן פשתן, אגוזי מלך) וכן טחינה (רק-משומשום מלא ועדיף אורגנית). זאת כמובן במשורה ובמידה ואת סובלת מבעיה רפואית אחרת, במיוחד הקשורה לקרישת דם, לאחר התייעצות עם רופא. מקווה שתרמתי במעט. תרגישי טוב. טל רביד, מטפל הוליסטי ומורה ליוגה 04-8713173

למעלה