יוגה לצעירים :)

יוגה לצעירים :)

היי, אני טל ואני בן 21, אני רוצה להתחיל יוגה ,אבל לא בהרגשה של אני הולך עם חבר'ה בני 40+... רציתי לדעת איפה יש חוג יוגה באזור ת"א שיש בו חבר'ה בגילאים 18-23 ככה.. (אני עם אוטו ככה שאין לי בעיה עם ניידות) תודה, טל :)

יוגי בר

New member
לך על העכבר

היי לך בת-א אביב יש מכל טוב. אל תתבייש פתח את עכבר העיר יש פירוט של כל המקומות שמלמדים יוגה. חפש מצא לך מקום ושאל שם בדיוק את השאלה שלך. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
בשיעורי יוגה דינאמית יחסית

בד"כ משתתפים הרבה יותר צעירים ממבוגרים. הנה כמה מקומות בת"א שנדיר למצוא בהם אנשים מעל גיל 40: יוגה סטודיו (איינגר) מרכז פראנה (איינגר, פראנה ויניאסה, ויני יוגה וויג'נאנה) היכל היוגה (אשטנגה) beyoga (אשטנגה) לא צירפתי קישורים אבל חיפוש קצר בגוגל יעלה את כולם. והעיקר, והעיקר, לא לפחד כלל...

היי שלום!

אני רק לאחרונה התעניינתי ביוגה מכיוון שמצב האסטמה שלי החמיר ואמרו לי שיוגה זו התרופה בשבילי. רציתי לדעת לגביי מקומות באשדוד ואם יש מידע לגביי יוגה במסגרת קופ"ח.

anatina

New member
לא ידוע לי על יוגה דרך קופ"ח

ובקשר לתרגול יוגה באשדוד: עד כמה שידוע לי יש רק בחדרי כושר ומתנסים למיניהם (יותר טוב מכלום!). אם את מוכנה להרחיק עד רחובות כדי לתרגל במרכז יוגה רציני, את מוזמנת לבוא אלינו למרכז דארמה www.darmayoga.co.il אפשרות נוספת היא לבדוק דרך אתר ארגון מורי היוגה www.isyoga.co.il ולראות אם יש מורים שמלמדים יותר קרוב. תהני ענת

תודה!

יש בעיה קטנה אני לא ממש ניידת ולהגיע לרחובות זה בעייתי כי זה בסביבות שעה נסיעה. אני מחפשת משהו נגיש ובשבילי זה לא ממש טוב להצטרף למכון כושר רק בשביל יוגה. ידוע לך אולי אם בפילאטיס יש תרגילים חופפים ליוגה בנושאי נשימה?

anatina

New member
פילאטיס ויוגה לא ממש קרובים אחד לשנ

פילאטיס היא שיטה פיזית שעובדת על בנייה ממוקדת של שרירים ומושפעת מאד מהיוגה, אבל אין בה את כל הצד של תרגילי נשימה, מודעות ועוד (לפחות עד כמה שידוע לי- אני לא מומחית לפילאטיס). אני מכירה מורה טובה ליוגה מגן יבנה- מתאים לך?

פראנה

New member
אתה מוזמן לסטודיו פראנה יוגה

במרכז ת"א - רח' בן גוריון 79, סטודיו שכונתי מקסים עם הרבה צעירים ואוירה ביתית. אתה מוזמן לקפוץ, להציץ באתר שלנו www.pranayoga.co.il או להתקשר 03-5230907 אום שלום

למעלה