יוגה "סאהאיה"

hanacoh

New member
יוגה "סאהאיה"

התפרסמה היום כתבה ב"וואלה-בריאות" על יוגה מסוג "סאהאיה" שאמורה לעזור בין היתר בטיפול באסטמה. מישהו שמע על זה יכול לתת לי יותר פרטים? איפה איפשר ללמוד את זה, אתרי אינטרנט בנושא וכו´...

יוגי בר

New member
מלה אחת על יוגה " סאהאיה"

לא מכיר. אבל זה לא צריך לבלבל אותך. באמת. קפצתי לוואלה וקראתי את המאמר הנדון. ושוב אל תתפסי לשמות. בדרך היוגה יש אין ספור טכניקות. .ולעניינך. כל יוגה עוזרת לאסטמה. ולמרבה הפלא, מסוגלת גם לרפא אותה. לפלא הזה קוראים פרניימה. דהיינו: מדע השליטה על הנשימה. תשלטי על הנשימה - תשלטי על העולם. וזה לא משפט ריק מתוכן. עכשיו, לפרניימה- המדע של הנשימה החיונית יש הרבה טכניקות. ומתחילים, כמובן, בקלות שבהן. החשוב מכל- וזה אני מדגיש כל פעם מחדש. לא לתרגל פרניימה ללא הדרכה ועזרה של מורה מיומן. בפירוש לא. נקודה. אז מצאי לך מורה טוב ותתחילי בדרך. אחרי תקופה קצרה כבר תחושי בשיפור הנפלא שיחול בחייך. מנסיון אישי. תאמיני לי. בברכה ואהבה יוגי בר

amichai58

New member
זה לא סהג´ה יוגה. בסהג´ה יוגה לא

מבזבזים שעות על תרגילי נשימה בתקווה שזה יביא גאולה. (אם כל הכבוד לכל אחד) אסטמה ואלרגיה בכלל קשורה הרבה פעמים לצ´אקרת הלב הימינית, ולתגובה נמרצת מדי של מער´ החיסון. עושים אבחון אנרגטי, ומטפלים. אבחון יכול להראות כמובן גם עוד דברים.

למעלה