יוגה..

יוגה..../images/Emo41.gif

שלום כולם רציתי לדעת אם ידוע לכם על מקומות בצפון שמעבירים בהם יוגה, ולא במקומות כמו חדר כושר, אלה משהו יותר רציני.. חיפשתי ולא מצאתי :/ והזכרתם כאן את עיניין הדי וי די. איפה אפשר להשיג, אם אין לי ברירה ואין איך להגיע לשיעורים?? תודה ויום טוב

יוגי בר

New member
יוגה בצפון

היי לך להבה אז ככה: 1. התחילי את החיפוש בשני מקומות. הראשון: הכנסי למדור מאמרים וחפשי את "רשימת מורים ארצית" דפדפי ותראי מה יש בצפון השני: רשימת המורים של ארגון מורי היוגה בישראל הנה כתובת האתר. 2. אתה מוזמנת לפרט היכן בדיוק בצפון(הצפון הוא גדול) את מחפשת מורה ומקום. 3. די.וי.די. יש מכל הסוגים ברשת ואפשר לחפש להוריד. ואין ממש צורך לקנות. אבל אי אפשר ללמוד ממנו, לדעתי. יוגה לומדים ממורה מנוסה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

תודה ו..

בזמנו ביררתי קצת לגבי המורים ורובם בחרו להיות בכל מיני מושבים בצפון או חיפה.. אני צריכה יותר לכיוון נהריה :/ אפשר להסתמך על הדי וי די? יש משהו ספציפי שאתה יכול להמליץ לי לקנות? ואם לא אעשה את התנועות בדיוק נכון ? זה לא יפגע? ושאלונת אחרונה- לא עסקתי בספורט כבר שנים בגלל מחסור בזמן עדיין אוכל לעשות יוגה? צריך שם הרבה גמישות........

יוגי בר

New member
בהתחלה ללמוד רק ממורה.

היי להבה אז ככה: 1. גמישות זה נכון. ביוגה צריך הרבה גמישות- גמישות במוח וגמישות במחשבה. ברגע שיש לך את זה הגמישות בגוף צריכה להיות משחק ילדים. מורה טוב יקנה לך את העקרונות האלה. 2. די.וי.די. רדי ממנו בשלב הזה. באם לא תלמדי לעשות את התנוחות נכון, את עלולה להיפגע. גם אין מי שישגיח עליך. יוגה לא לומדים מדי.וי.די או מספרים אלא ממורים. 3. העקרון אל תמהרי לשום מקום. לא צריך להתחרות באף אחד או להגיע לרמה כזו או אחרת. ממליץ ללכת ללמוד ולאט לאט את עקרון התרגול. ממליץ לך לעשות קורס למתחילים. (שווה ורק לצורך הקורס למתחילים להגיע לחיפה ויש שם מרכז שיבננדה) שבו לומדים שלב שלב את כל הנושא כולל התנוחות היסודיות ואת הנשימות. אחרי הקורס הכל פתוח. בכל מקרה אבדוק בעצמי באזור נהריה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה