עדיף על אספרטיים
מעניין אותי אם נושא האספרטיים ושאר תחליפי הסוכר עלה פה לדיון... חוץ ממשקאות דיאט, גם ביוגורטים יש את הכימיקלים האלה ואני אישית נמנעת. מעדיפה יוגורט לבן חלק עם אחוזי שומן נמוכים עד אפסיים, ולהוסיף פרי טרי כמו בננה, ענבים (בעונה), אגס, תפוח וכד'. אז אם כבר אוכלים איזה מעדן, עדיף לטעמי שיהיה בו קצת סוכר מאשר אספרטיים/סכרין/נוטרה סוויט. יוצא מן הכלל הוא ספלנדה (סוכרלוז) שהוא עשוי מסוכר ולכן לא אמורה להיות איתו בעיה. וטעם הלואי - לגמרי אישי, אבל לי זה מפריע לטעם...