יוגורטים חדשים שטעמתי...

אורי ב ד

New member
יוגורטים חדשים שטעמתי...

יוגורט בטעם מעודן % 0 שומן של שטראוס ממש טעים! ויוגורט בננה וקיווי של יופלה ממש לא לטעמי.

אתי אתי

New member
גם לי ממש טעים

הדיאטים של שטראוס, הם מעודנים ולא נורא מתוקים. יש גם את התענוג ריבת חלב שלהם. נחמד כשבא משהו מתוק

H T S

New member
אני אוהבת את מעדן "קרמי"

בטעם "מעודן" ו"וניל" אומנם 1.5% ולא 0% אבל טעים ושווה!

swann

New member
עדיף על אספרטיים

מעניין אותי אם נושא האספרטיים ושאר תחליפי הסוכר עלה פה לדיון... חוץ ממשקאות דיאט, גם ביוגורטים יש את הכימיקלים האלה ואני אישית נמנעת. מעדיפה יוגורט לבן חלק עם אחוזי שומן נמוכים עד אפסיים, ולהוסיף פרי טרי כמו בננה, ענבים (בעונה), אגס, תפוח וכד'. אז אם כבר אוכלים איזה מעדן, עדיף לטעמי שיהיה בו קצת סוכר מאשר אספרטיים/סכרין/נוטרה סוויט. יוצא מן הכלל הוא ספלנדה (סוכרלוז) שהוא עשוי מסוכר ולכן לא אמורה להיות איתו בעיה. וטעם הלואי - לגמרי אישי, אבל לי זה מפריע לטעם...

1אורניתה

New member
מסכימה לגמריי

אצלנו את הסוכרלוז מיצרת חברה שנקראת סוכרה דאייט וזה עולה 32-35 ש"ח לחבילה של 100 שקיות,אני אישית משתמשת בזה אבל כבר יש מחקרים שזה מזיק לכליות,זה הממתיק הסינטטי עד כה הכי "סביר" שיש גם בטעם,ניסיתי את הסיויה שזה אפילו לא רק לשא מזיק זה בריא,יקר מאוד (70 ש"ח) אבל טעם הלוואי נוראי,אכן גם אני הגעתי למסקנה שאם כבר רוצים להתפנק והכל בשליטה,אז המתקה מבוקרת בסוכר עדיפה. וזאת אחרי מאמר מעניין שקראתי שאומר שגם עם ממתיק יש השפעה על הסרטונין ואפקט השובע.

swann

New member
אני דווקא מסתדרת עם סטיביה

ולא הזכרתי את זה כי זה לא נחשב "ממתיק" מהבחינה החוקית של העניין - אבל זה מתוק מאוד וללא קלוריות. צריך להתרגל לטעם וזה גם תלוי במי שמייצר את זה.... כשקניתי את זה כאן בחנות טבע, אשה אחת המליצה לי על חברה אחת על פני השניה כי טעם הלואי הכי פחות משמעותי שם. לא שמעתי שסוכרלוז מזיק לכליות... נבדוק את העניין.

1אורניתה

New member
../images/Emo8.gifמעריצה אותך על זה

אני לא מפונקת בכלל,אבל יש גבול...

למעלה