יוגורט מולר

Dave1972

New member
יוגורט מולר

בהתאם לחוק ה-20/100 שדשנו אותו עד עפר, קניתי (ואכלתי. יאמי!) יוגורט קיווי 3% של מולר שעליו מצויין כי יש 19 גר' פחמימות ב-100 גר' (29 בגביע. שיט! רק עכשיו שמתי לב).
טוב לנו? רע לנו? עשיתי טעות? לעשות שאיבת קיבה דחופה? לשים עלוקות שימצצו לי את הקיווי מהדם? האלפ!

אבו זקן

New member
אבוד לך

מצטער להודיע לך שהלך עליך.

וברצינות: ביוגורט רגיל יש פחות מ 10 גר' פחמימות לגביע. האם תוספת הקיוי שווה לך 20 גרם פחמימות (מן הסתם חוץ מהקיוי הם מוסיפים גם קצת סוכר)? אם התשובה היא"כן" זה בסדר, אדם צריך גם להנות קצת מהחיים, אבל שקול את האפשרות להוסיף את הפרי החביב עליך ליוגורט רגיל, ייתכן שכך תחסוך את הסוכר המיותר.

ועוד יותר ברצינות: הכלל של 20/80 הוא כלל אצבע, לא תורה מסיני. לעומת זאת הכלל שאומר שבודקים את הרכב המזון לפני הקניה הוא כלל שכדאי להפוך להרגל.

Dave1972

New member
אגב, תגדיר בבקשה יוגורט "רגיל"

אני אוכל עכשיו אשל. 4.3 ל-100 גר'. האמת די גועל נפש. אני אוכל אותו כי אני צריך לחיות ממשהו.
הוא 4.5% שומן. חשבתי שהוא יהיה טעים יותר מאחיו "גיל" בעל ה-3%. אבל בינינו, אני לא מוצא את ההבדל.
הבוקר אכלתי מולר קיווי (וגם קפה עם חלב שקדים). בצהריים כמה שקדים. ועכשיו אשל.
מחכה בערגה לארוחת שבת עוד כמה שעות. סוף סוף אוכל מהחלה המתוקה.
ברוך ה' שאי אפשר לבדוק דם בשבת! :)

Dave1972

New member
הלכתי על היוגורט של מולר. 2.8%. לא שוס גדול יחסית לאשל/גיל.

DDN

New member
המלצה על יוגורט

עולמי חרב עליי כשהייתי צריך להפסיק עם היוגורט מולר ועם המעדן של שטראוס שהחליף את מעדן הגולן וכו' (שכחתי כבר איך קראו לו)
&nbsp
התחליף שמצאתי שלא הזיז לסוכר שלי, הוא הYoplait 0%, יש בטעמים שונים ובתוספת פירות. 7.5 גרם פחמימות לגביע.
&nbsp

Dave1972

New member
בעייתי בשבילי. :(

כאדם דתי (ע"מ) אני לא אוכל כל מה שיש בו חלב נוכרי (או אבקת חלב נוכרי וכדו'). ראיתי את היופליי האלה. מאד רציתי אותם. לצערי התאכזבתי נורא לראות שהם לא עושיים עם חלב ישראל.
אז אני תקוע רק עם המולר. רק הוא עם חלב ישראל.

למה?

יוגורט 0% לא בריא ולא טעים.
בטח לא מטעמי פחמימות.
בכלל, במעדנים שהם פחות מ-3% שומן אין ספיגת סידן.

בהצלחה

למעלה