יוגורט מחלב שקדים - מה לא עשיתי נכון?
קניתי מכונת יוגרט שאמורה להיות ממש טובה ב-60& (Yogourmet) וקיבלתי מתנה יוגורט סטרטר בכמות ממש קטנה, שתספיק לפעמיים. שמתי בבלנדר 2 כפות גדושות של שקדייה (של משק לין, לא קוראים לזה בדיוק שקדיה, אולי "שקד") ו-3 כוסות מים. קיבלתי ממש חלב שקדים לבן ויפה. הרתחתי אותו בסיר, עד שהגיע לבערך 80 מעלות ואח"כ קיררתי עד ל-39 מעלות. הכנסתי את החיידקים לתוך רבע כוס של חלב שקדים, עירבבתי ואז הוספתי לכל יתר החלב תוך ערבוב. הכנסתי את המכונה לחשמל וחיכיתי 24 שעות. עכשיו אני מסתכלת על התוצאה וקיבלתי משהו נוזלי מאוד עם חתיכות לבנות צפות.... ): האם קירור במקרר עד הבוקר (10 שעות) ישנה משהו, או ש"הלך" על היוגורט?
קניתי מכונת יוגרט שאמורה להיות ממש טובה ב-60& (Yogourmet) וקיבלתי מתנה יוגורט סטרטר בכמות ממש קטנה, שתספיק לפעמיים. שמתי בבלנדר 2 כפות גדושות של שקדייה (של משק לין, לא קוראים לזה בדיוק שקדיה, אולי "שקד") ו-3 כוסות מים. קיבלתי ממש חלב שקדים לבן ויפה. הרתחתי אותו בסיר, עד שהגיע לבערך 80 מעלות ואח"כ קיררתי עד ל-39 מעלות. הכנסתי את החיידקים לתוך רבע כוס של חלב שקדים, עירבבתי ואז הוספתי לכל יתר החלב תוך ערבוב. הכנסתי את המכונה לחשמל וחיכיתי 24 שעות. עכשיו אני מסתכלת על התוצאה וקיבלתי משהו נוזלי מאוד עם חתיכות לבנות צפות.... ): האם קירור במקרר עד הבוקר (10 שעות) ישנה משהו, או ש"הלך" על היוגורט?