איך לדעתך צריך להיות המרקם הסופי ?
או מה זה "מרקם לא יוגורטי בעליל" כפי הגדרת בפוסט הראשון שלך כאן ?
אם זה לא נוזלי מספיק אז יתכן שצריך להוסיף עוד נוזלים (מים) מעבר למידה הנתונה (כלומר יותר מכוס מים) או לטחון בבלנדר ולא במעבד מזון.
אני עושה נסיון כעת על היוגורט הזה בשים לב לדברים הבאים:
א. טחנתי את הקשיו בבלנדר טוב ולא במעבד מזון (שגורם לטחינה גסה מידי). הטחינה בבלנדר, כך נראה לי, "ריככה" ו"הנזילה" את מה שנטחן גם בלי תוספת מים.
ב. קודם עיקרתי את מיכל הבלנדר עם מים רותחים ואח"כ שפכתי אותם ישר ממנו לתוך הצנצנת שבה יהיה היוגורט (ועיקרתי גם אותה בהזדמנות).
ג. אחרי שהכל עוקר כהלכה והכלים הצטננו - התחלתי בתהליך כפי שמפורט אצל נטלי בבלוג.
כעת זה אצלי בתסיסה ונראה מה נקבל בעוד 20 שעות.