יוגיסטים יקרים - מורים/ מורות

yogagirl

New member
יוגיסטים יקרים - מורים/ מורות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר הוצעה הצעה בעבר - להתארגן כמה מורים לסדנה משותפת - התארגנות יוגיסטית שכזו ... כדי להחליף אינפורמציה - ללמוד ולהשכיל אחד מהשני - בואנה זה רעיון אדיר - כל מה שצריך זה קצת יוזמה - קדימה קדימה - להתעורר - האביב בפתח - אנרגיות של התחדשות ורעננות באויר - צריך לעשות משהו עם כל האנרגיות האלה - מה לא ?! טוב אז ככה - אני לוקחת את זה על עצמי - אפשר להתארגן אצלנו בסטודיו -(בראשל"צ) יש חניון חינם מתחת לבניין ופארק ענק במרחק 30 מטר מהסטודיו !!! אז אפשר לשלב איזה פיקניקון על הדרך ... לכל המורים והמורות המעוניינים - צרו איתי קשר - תשלחו לי את הפרטים שלכם - טלפון וכאלה - ובאיזה ימים או שעות אתם פנויים - ואני אנסה למצוא יום ושעה שמתאימה לכולם - *** יוגי בר- אתה בעניין ? חבר'ה עם קצת יוזמה - זה יכול להיות כייף והכי חשוב מעשיר - אז קדימה ללכת ליומן ולבדוק תאריכים ... שיהיה יום מציייייןןןן לכולנו !!!!! רוית טל נ.ב איתן - עד מתי אתה באזור ?

yogagirl

New member
../images/Emo14.gifחבר'ה איפה אתם ???

המון סדנאות העשרה בארץ עולות כל כך הרבה ... - זו הזדמנות להתקבץ מספר מורים באוירה אביבית ולהחליף מידע , להתחדש ולהתרענן עם כל הקשור ביוגה - בקיצור איפה אתם ??? שיהיה לנו יום כתום... רוית

למעלה