יוגי בר,שבת שלום.איך הרגל ?.

מודט1

New member
יוגי בר,שבת שלום.איך הרגל ?.

בוקר טוב. מה שלומך, איך הרגל ?

יוגי בר

New member
תודה. הרגל... אחלה

יקח עוד קצת ואשתחרר מן הסד. מה שעוזר לתהליך הריפוי הוא שאני מקפיד לתרגל כל הזמן למרות המשקל העודף שעל הרגל (משהו בסביבות 10- 13ק"ג) את הסרוואגנאסן, וכמובן גם תנוחות אחרות. אבל הסרוואגנאסן מאפשרת ודואגת לירידת הדם הורידי המצטבר ברגל חזרה למקורות וכך מתאפשר תהליך ריפוי מואץ (מה שלא קורה כשהרגל בדרך כלל למטה או במצב מאוזן) ושוב תודה לך על ההתעניינות ושבת שלום ומבורך גם לך. בברכה ואהבה יוגי בר

dharmax

New member
אם אני כבר פה...

גישה מעניינת, של הקריפאלו-יוגה דווקא, היא להניע, תוך תיאום עם הנשימה, תנועות - אפילו זעירות - של האיבר הפגוע, תוך מודעות דקה. זה גם מאוד מאיץ ואף מעביק את תהליך הריפוי. אגב - יש לדעת גם מתי לא לתרגל. לעיתים קרובות, אי-תרגול הוא תרגול מאוד חשוב בפני עצמו וזה, כמובן, נושא בפני עצמו, שקשור לתחום שלם, רחב ועמוק בדרך, הלא הוא הטנטרה (שאיננה, מן הסתם, מה שמנסים למכור פה ללא הרף). ברכות

יוגי בר

New member
על הרוכלים......

ויש כאלה בבוכטות. אלה מנסים למכור את כל הטנטרות עם כל התוספות. אבל, לא נראה לי שאני מאפשר להם במה. תקן אותי באם אני טועה. ובכל מקרה- ואם אתה כבר פה- ברוך שובך. ואשמח באם תעניק את תובנתך לגולשים בפורום בקריפאלו- יוגה. אני בטוח רוצה לדעת. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה