יודה לה הי הו!!!!!!!

יודה לה הי הו!!!!!!!../images/Emo163.gif

חבריה, חזרתי מן הגלות, ועדיין אין לי מחשב... אני לא אהיה כאן הרבה השבוע, אבל אני מבטיחה לעבוד על אימוג´ין וכל זה ובלה ובלה.... והרי הטופיק: באיזה שירותים תחרבנו בהוגוורטס? הסב נמק והבא דוגמיות! לא, סתם... אין לי טופיק אבל רציתי שתדעו שבשבועיים הבאים אני לא אהיה כאן...ביי.

*קליאו*

New member
ברוכה השולתת, דארלינגה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo105.gif

מקווה שמחשבך בסיידר! {בסודי סודות? *שששש...* נדמה לי ששלשול הכנסתי וירוס למחשב, משו מקאזאא. אבל עשיתי בדיקה אז נראה לי שהאנטיוירוס התגבר על זה או וואטאבר, אני לא רוצה לדעת..
} אניוואי, הפעם אני רוצה לקרוא את מייג´ לפני כככוווווולללםםם!!! לא אוותר לך הפעם ואת לא מפרסמת עד שאני קוראת, ברור לך, מיסי?! {
, אור, פרסומת סמויה?
} אממ.. זהו. אני אחזור עוד 30 עמודים. ביי!

כאילו דהההה

ברור שאני אחרבן בשירותים שהארי
חירבן בהם?!!? כאילו שיו! את לא תהיי? *כבר עצובה* תחזרי מהר!

וולקאם באק בליצקה!! ../images/Emo87.gif

ודרך אגב, אני נוטשת את
, אייקון אחד מספיק לי, וגם כי הוא גם של צחי...

Skiter

New member
בל מיאמורה!!!! ../images/Emo168.gif

דרך אגב גל אני מאמץ את
כי זרקת אותו לכלבים (כמו שאלכס זרק את ורדה).... בל אהובתי מה קורה מה נשמע ספרי שיפור!!!!! אני אחרבן בכל שירותים בתנאי שיהיה בהם את הקובץ המצורף מאחר ואני ראש האגודה לדוחו"ת חרא שעדיין אין לה שם קבוע!!! בל תחזרי לאיציק משעמם בלעדייך (ובעדי רועי כי הוא בחו"ל - ואני לא מדבר על זה מהצ´ט) אז תבקרי מסרי היי!!

De-Panther

New member
לא בשרותי הבנות בקומה הראשונה......

אבל בכל שרותי הבנות האחרים(חוצמאלו של סליתרין)

אנ´לא יכולה לחזור לאיציק...

המחשב שלי הלך כפות, ומזלגות, וסכינים. אני יצתרך למצוא אותך מחדש... ואני אחזור בהקדם עם גיחות מוזרות מהמחשב היחיד בביצפר שלי עם תוכנה לעברית שבדרך כלל תפוס כי הוא גם הכי טוב.... ולפעמים אני אדבר מהבית של אליס ובלה ובלה... אני משש אתגעגע אליכם. ומאיה: אני מבטיחה לשלוח לך את הפרק 8 ראשונה! מבטיחה!!!!! לוב יה אולללללל ובמיוחד את שקד. בה ביי. *פורצת בבכי תמרורים* סו לונג מיי דירסט! יו של נוט סי לאסט אוף מי, דאט - איי פרומיס!

יא שקרנית מסריחה ומשתרמטת!

אני כבר קראתי את הדפים הבאים של פרק שמונה לפני מאיה. ככה את מוליכה אותה שולל?.???? יא מגעילה! אנ´לא חברה שלך יותר... זה אחלה.... אחלה פיק. מדהים... קצת קת מתחמק מהנושא של קסם, אבל שטיות... יפיפה...

Skiter

New member
ליזי M מרלין... צה צה צה

ככה לא מסכסכים בין חברות.. אתת אמורה לעוק על בל: "יחרא מה את עושה לה מסכנה הכלבה הקטנה" *חוזר למצב רגוע* וכו´ וכו´ סתאאאם או שלא? תחיליטי לבד.. זה היה סתם כדי להכפיש

למעלה