יודניקים איפה אתם עושים צחוייבות אישית
E enbalush New member 25/9/03 #2 אפשר לעשות מחוייבות אישית ב.... "ראשון אוהבת חיות" ולמי שצמחוני יכול לעשות ב"אנונימוס" אני עשיתי בתנועת נוער, שגם ככה הלכתי לשם עם חברים שלי.
אפשר לעשות מחוייבות אישית ב.... "ראשון אוהבת חיות" ולמי שצמחוני יכול לעשות ב"אנונימוס" אני עשיתי בתנועת נוער, שגם ככה הלכתי לשם עם חברים שלי.
T Tustusit New member 25/9/03 #3 ../images/Emo42.gif אני עשיתי שעה שעברה ב--> מעון של נעמת... וזה לא מומלץ 30 ילדים נדבקים אלייך כל הזמן...
../images/Emo42.gif אני עשיתי שעה שעברה ב--> מעון של נעמת... וזה לא מומלץ 30 ילדים נדבקים אלייך כל הזמן...
S Shark Alarm New member 26/9/03 #7 מד"צים שולטים../images/Emo70.gif אין מה לדבר../images/Emo70.gif בואו לפורום מד"צים (לא רק של ה"מד"צים העירוניים" אלא במשמעות הרחבה של המילה...) פורום 508 בתפוז... ***פרסומת סמוייה***
מד"צים שולטים../images/Emo70.gif אין מה לדבר../images/Emo70.gif בואו לפורום מד"צים (לא רק של ה"מד"צים העירוניים" אלא במשמעות הרחבה של המילה...) פורום 508 בתפוז... ***פרסומת סמוייה***
J jack is the best1 New member 26/9/03 #9 עשית כבר|? ../images/Emo66.gif או שהשנה? אני כתבתי את זה בעדיפות ראשונה, ונראה לי שזה מה שאני אעשה. מה עושים שם בדיוק
עשית כבר|? ../images/Emo66.gif או שהשנה? אני כתבתי את זה בעדיפות ראשונה, ונראה לי שזה מה שאני אעשה. מה עושים שם בדיוק
פ פ ר י א ו ר New member 26/9/03 #10 זו שנה שנייה שלי שם ומה עושים? מכבים שריפות, עוזרים בתאונות דרכים(לפעמים צריך לחלץ) לפרוץ דלתות, כי מישהו נתקע, והכי אהוב עלי,אנשים שנתקעים במעליות.. יש גם דליפות גז..
זו שנה שנייה שלי שם ומה עושים? מכבים שריפות, עוזרים בתאונות דרכים(לפעמים צריך לחלץ) לפרוץ דלתות, כי מישהו נתקע, והכי אהוב עלי,אנשים שנתקעים במעליות.. יש גם דליפות גז..
J jack is the best1 New member 26/9/03 #11 גם אלה ששנה ראשונה ../images/Emo66.gif שבמחוייבות אישית יוצאים לכבות שריפות
J jack is the best1 New member 27/9/03 #13 ../images/Emo93.gifלא התכוונתי ללכת לכבות שריפות אלא לעזור בתחנה עצמה . בן כמה אתה
פ פ ר י א ו ר New member 27/9/03 #14 לא עוזרים בתחנה עצמה אלא אם אתה מרגיש משפחה ומרגיש חופשי לעשות שטיפה, יש לכם בכלל חדר למתנדבים! ואם לא אכפת לך, אני בת! ואני בת 17 עוד מעט
לא עוזרים בתחנה עצמה אלא אם אתה מרגיש משפחה ומרגיש חופשי לעשות שטיפה, יש לכם בכלל חדר למתנדבים! ואם לא אכפת לך, אני בת! ואני בת 17 עוד מעט