מתחילה להתגבש
יש לי קהל קשה ולא פשוט להרכיב תפריט עבורם, זה לא אוכל דגים וההיא דווקא כן
רובם לא יגעו בסלטים ודווקא האוכל הבנאלי ישמח את ליבם
אבל
לא את ליבי
אז במקום הבלינצ'ס הבנאלים אכין קונוסים מעלי פילו (יש בבלוג של מרילין) קצת סלטים כי אנחנו אוהבים בכל זאת
יש כרוב ממולא
אכין צלי כתף
ושניצלים כי יש קליינטים
להיא מהדגים יש לי מנת סלמון בירקות במקפיא
קרפלאך בבצל מטוגן ואי אפשר בלי אורז
שוקלת עוד עם להוסיף סלט חי
ומקווה לא להתפתות להכין עוד ועוד תוספות
לקינוח יש לי פלודני, סוג של מוס מעניין וצבעוני ועוגת שוקולד חמה בתבנית סיליקון בצורת פרח, כך שגם אם העוגה בנאלית היא תראה קצת אחרת ופירות
והכי חשוב היין שיוגש בארוחה...