יודעים מה גיליתי?

israel61

New member
יודעים מה גיליתי?

כאסוד, בתכלית האיסור, להגיע לבאולינג בשישי בערב. התור בלתי נסבל (שעתיים וחצי לחכות למסלול זה קצת הרבה), משחקי וידאו שחלקם לא עובדים בכלל (ההוקי שולחן למשל, חבל, משחק טוב), אתה מתחיל כבר, אז עשרות קטנטנים באים מסביבך לחכות עד שתסיים לשחק, אי אפשר לפרוט כסף אם אתה לא קונה עוגיה בשלוש שקל. אם אתם כבר רוצים לקנות משהו, תזמינו רק מאחת משבע המלצריות שמסתובבות שם, אבל רק אם יש לכם שולחן, אחרת אתם חייבים לחכות לשולחן. בקיצר, יש להם עדיין זמן להשתפר, ולטובה!

amitzahavi

New member
תמונות שצילמתי עם הפלאפון

באחד מימי השישי בבקור שהייתי שם. אחרי 13:00 כבר מתחילים להגיע אנשים, והרבה

BBKing18

New member
אחים!

אני מתאמן ממש ליד הבאולינג! אני מזהיר אתכם!! יום שישי מ שעה 15:00 ככה אתם מחכים מינימום חצי שעה!!!! ראו הוזהרתם!!

amitzahavi

New member
באחד הימים הראשונים שזה היה פתוח...

הגעתי למקום
והייתי צריך לחכות
30 דקות בשביל מסלול
. אוף
אבל ממש נחמד.

israel61

New member
30 דקות תגיד תודה.....

אני בסוף השבוע שעבר חיכיתי שעה וחצי למסלול!

prophit

New member
עזבו שטויות, תעשו כמונו.......

פשוט לכו לשם, תרשמו את השם ברשימה, לכו לשחק בילארד, זה 10 שקלים למשחק, אם זה שני אנשים אז זה 5 שקל כל אחד , תחזרו ושחקו באולינג, ממש שווה.....

Squad 55 Taylor

New member
BBKING

שמתי לב הרבה אמרו לי שהמקום עמוס בימי שישי... עכשיו שומע, לגבי האימונים שלך... נשמע לי דבר נחמד יש מצב לבוא ולראות אותכם באימון או משהו נשמע לימעניין כמה זמן זה אימון תן פרטים...

BBKing18

New member
יאאללה בוא..

לא מבטיח לך שתצא בריא סתםסתם... גם זה בצחוק! ימי ראשון ורביעי אבל זה תלוי באיזה כיתה אתה? מכיתה ז ומעלה זה בשעות 19:45 עד 21:15 אתה מוזמן לטעום מטאיקוונדו מהול באמנויות לחימה נוספות כמו אייקידו ועוד כמה שתלמד בהנחה שתתמיד... מקום אחלה עם תנאים אולימפיים תבוא! יש אח"כ גם אימון מבוגרים אם בא לך לראות... enjoy yourself!

BBKing18

New member
גבר...

אנחנו לא אגרוף תאילנדי ושורדיו בע"מ... אנחנו קודם כל אומנות לחימה לומדים מלא דברים ואין לך מה לחשוש מתחילים לא חוטפים בהתחלה ואם כן מכות ממש קלות תאמיו לי אני 5 שנים בזה וכל רגע לומד משו חדש... המאמן שלי מלמד בשיטות מיוחדות אני מקווה שתאהב את הגישה שלו הוא יותר אמן לחימה מדב רעל אנרגיות וכאלה וככה אני אוהב להתייחס לאומנות.. אז בוא ביום רביעי ותהנה! :)

למעלה