יודעים מה היה....אבל מה יהיה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
יודעים מה היה....אבל מה יהיה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים? איך חוזרים לסדר היום? איך מתפקדים? איך נוהגים כאילו כלום לא אירע?????????? ואולי אני פסימית, אולי.....לא בטוח.......אבל המדינה בוערת........ בוערתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלושה פיגועים ביום.......... והיום לא נגמר..... מה יהיה?????????????????????????

גשם דלוח עכור ובוצי

אני לא רואה את הסוף אני רואה את הימים הארוכים של מהדורות חדשות מיוחדות את שיחות הטלפון האין סופיות לבדוק שאיש ממכרי לא נפגע את אנחת הרווחה האיומה,שנהרגים"רק" שלשה אנשים,ולא עשרות. את ההמתנה הנוראית בבוקר מהילד שנסע לצבא (כן ברכבת מנהריה) שהגיע כבר, את החרדה שבעצם הוא גם יכול להיות בצומת בית ליד, את הנשימה העמוקה שלוקחת לדעת שזה "סתם" זרים שמתו ונפצעו את היכולת לנתק את עצמי מההתרחשויות נוטפות הדם השנאה , כדי להמשיך לחיות את החיים הרגילים, של חשבון טלפון מנופח ודיסקים בקולי קולות שמכעיסים. אבל אני לא רואה את הסוף ששני הצדדים, בטוחים, כל אחד לעצמו שהאמת כולה שלו, ששני הצדדים מתישים זה את זה ומצליחים בכך לא רע, שניהם. ואני רוצה לראות את הסוף- לישון בשקט, לשמוע בחדשות על פריחה של חצבים,ועל גשם שאולי ירד מחר. כי הגשם היחיד שיורד עלי עכשיו הוא מטר של חוסר תקווה וזה גשם דלוח , עכור ,בוצי שאין בו תקווה.

כל מה שאמרת בתוספת

רעשי המטוסים בשמיים מזה שעות כל הזמן אני חושבת האם יש עוד פצועים בדרך לבית החולים? או אולי אלה קולות המטוסים בדרכם לפעולה בשטחים?

magy

New member
כל מילה אמת לאמיתה......אין

מה להוסיף.......אמרת הכל......

למעלה