יודעת שזה לא קשור אבל חייבת להתייעץ אתכם ..

Rinat 789

New member
יודעת שזה לא קשור אבל חייבת להתייעץ אתכם ..

הי נשמות בתי בת ה 11 אמורה לעבור שבוע הבא בדיקת MRI לבדיקת עמוד שדרה מתני ושוק ירק .... הקטע שההמלצה של בי"ח שם אמורה לעבור זאת - הרדמה מלאה ואני די בחששות הם אומרים שאין מצב שהיא תוכל להחזיק מעמד 40 דקות ללא תנועה ואני שוקלת בדיקת ניסיון...כי די מפחדת מהרדמה מלאה אמורה לתת להם תשובה סופית שבוע הבא יש למישהו ניסיון עם זה? אשמח לתגובות

pugile9

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה בנות

שלום רינת אני חושבת שאם תתנגדי להרדמה כללית הם יהיו חייבים למצוא פתרון אחר . נראה לי שלאיזור האגן יכולה להספיק הרדמה אפידורלית או ספינלית אם הילדה חוששת אפשר לתת לה משהו להרגעה זה בטוח עדיף מהרדמה כללית חוץ מזה תדאגי שתהיה לה מוסיקה נעימה שיהיה בהצלחה מחזיקים לכן אצבעות.

אפשרות גם של גז צחוק

אני קיבלתי את זה בלידה, וזה בהחלט עושה את העבודה וזה לא נכנס למחזור הדם. משתמשים בזה גם בטיפולי שיניים לילדים

Rinat 789

New member
את מתכוונת לזריקת אפידורל...כפי שעושים בלידה?

בהחלט אתייעץ לגבי הרדמה אפידורלית ...ספינלית - לא יודעת מה זה, אבדוק תודה רבה פוגי

sombol1

New member
אני עובד באיכילוב לבדוק לך פה אפשרות ?

אני לא ממש מתמצא בזה אבל אולי לבדוק לך משהו ?

Rinat 789

New member
הי צריכה בדיקה של שוק ועמוד שדרה מתני

הקטע שהיא צריכה להיות ללא תזוזה 40 דקות...לכן המלצת בי"ח איכילוב - הרדמה מלאה. אבל זה ממש לא נראה לי...למלא אותה בחומר הרדמה כל עוד זה לא מצב קריטי, אז למה להרדים

רינת היקרה

תכתבי לי במייל אם לא איכפת לך מה יש לה בדיוק, אני מטפלת ברפואה סינית ויפנית 15 שנה, אולי אני אוכל לייעץ לך

סיפור והמלצה

אני תמיד גדלתי עם הרבה חיות, ומה לעושות שכשיש הרבה חיות חווים גם מוות בגיל צעיר. אני זוכרת שיחה שאבא עשה לי בגיל 5 או 6 כשחתול שנורה אהבתי נדרס והייתי מאוד עצובה. הוא אמר לי: "את נורה אוהבת חיות, אבל הבעיה עם חיות שבדרך כלל הם מתים לפנינו. החתול הזה לא יהיה עוד, אבל את יכולה לזכור את כל הדברים שאהבת אצלו. ויהיו לך עוד חיות אחרות". אולי זה לא בדיוק המילים, אבל המסר נישאר איתי עד היום. ההבנה ששווה לאהוב גם עם זה אומר שבסוף עלולים לעבד את מי שאוהבים. השיחה הפשוטה הזו עזרה לי להתמודד עם חיות נוספות שמתו. ואני מודה לו עד היום שלא ניסה ל"תייח" את הנושא, ופנה אלי בצורה בוגרת. ועכשיו להמלצה: "חסות יתר" שזה בעצם להגן על הילדים מהמציעות שבה הם חיים, היא דבר מזיק ביותר בחינוך. מעבר לכך שהיא לא מכינה את הילד לחיים, היא גם מעבירה לילד את המסר "אתה חלש, חסר יכולת, ולא מסוגל להתמודד". שזה בפני עצמו מסר מאוד בעייתי שעלול להשפיע על הדימוי העצמי של הילד. לכן אני ממליצה לספר לילד את האמת, בצורה פשוטה שהוא יוכל להבין. לא צריך להיכנס לדימויים ציוריים (זה עלול לבלבל את הילד). ספרי לו במה את מאמינה, ואיך את מתמודדת עם זה. ככה תתני גם לו קלים להתמודדות, ותשמעי הכי אוטנתית. שווה גם לגלות אמפטיה לרגשות של הילד, עם הוא זה שמתמודד עם המוות.

למעלה