יודעת שלא קשור אבל חייבת לפרוק:

Zoharrr

New member
יודעת שלא קשור אבל חייבת לפרוק:

דידי: אני לא יכולה יותר. אני מרגישה שאני מתפוצצת! כל מה שאני עושה לא עובד... אתה לא מוכן לראות,לנסות ...כלום! אני אוהבת אותך כבר למעלה מ - 4 שנים, אני מאוהבת במישהו שאני לא מכירה אני לא יודעת אפילו מי אתה באמת ואני מאוהבת בך...תקרא לי פסיכית..אני מסכימה איתך... אתה יודע מה הכי כואב? לדעת שבזמן שאני חושבת עליך ללא הפסק ורוצה למות כי אני יודעת שלעולם לא תהיה שלי, אתה בטח עושה לך משו כייפי אי שם ואפילו לא מקדיש שניה למחשבה עליי. לדעת שלא אכפת לך איפה אני,מי אני, למה אני אוהבת אותך ואיך אני מרגישה. לראות אותך יוצא מהחדר בכל פעם שאני שם... לדעת שכל המילם שבעולם לא יוכלו לבטא את מה שאני מרגישה... ולדעת שגם אם המכתב הזה יגיע אליך, אתה תחשוב שיש לי אובססיה אליך וזהו זה,ילדה משוגעת...לא יותר.... אתה חייב להפסיק להסתגר מהעולם.... You must let me inside אני מרגישה שאני משתגעת... רק איתך הבנתי כל כך הרבה דברים.... אתה יודע, פעם כש"אהבתי" מישהו הייתי תמיד אומרת "אני אתן הכל בשביל נשיקה ממנו" איתך זה לא ככה, נשיקה היא לא מה שתגרום לי להרגיש טוב יותר לעומת זאת שיחה של שעתיים שלוש תהיה הכל.... הבנתי את ההבדל בין אהבה למשיכה.... מה לא הייתי נותנת בשביל לדעת לקרוא את מחשבותייך? אתה יודע, תמיד חשבתי שאולי אתה רודף אותי ואני תמיד נתקלת בך בגלל שמעולם לא אמרתי לך מה אני מרגישה או בגלל שמעולם לא ניסתי לפתח איתך משו, אבל כשיו אחרי שניסיתי אני חושבת שאולי זאת אני, אולי אני פשוט לא יודעת איך להרפות? איך להבין שמעולם לא היה שם משהו ולעולם לא יהיה... כל מה שכתבתי ואני יודעת שלא הצלחתי להעביר את העוצמה של הרגש שאני מרגישה אליך... הייתי מסיימת ב"אני אוהבת אותך" אבל הגעתי למסקנה שזה לא יעביר את זה גם... LOL הצלחת להרוס חיים של מישהי, לקחת לה 4 שנים בלי להכיר אותה.... טיפשה שכמותי.... כאילו המכתב הזה יעזור.

Piren

New member
חמודה ../images/Emo13.gif

הייתי בקטע הזה (אבל לחברה טובה מאוד) .. דבר אחד גיליתי ... זה באמת הורס אותך .. בזבזת 4 שנים או שתלכי אליו ותגידי לו.. או שתשכחי מזה .. כי חבל לבזבז עוד זמן מסתבר שהדחייה יותר קלה יחסית להבנה של כמה זמן בזבזת .. זמן בו יכלת למצוא את אותו הדבר עם מישהו אחר.. אז אין לך מה להפסיד באמת בהצלחה

Zoharrr

New member
הדבר המצחיק הוא

שבארבע שנים האלו היו תקופות שלא פגשתי בו והייתי עם 2 אחרים וחשבתי שאהבתי אותם,הייתי בטוחה אבל אז כשנפגשנו שוב הבנתי שמעולם לא אהבתי ככה אף אחד אחר.... אני צריכה לחלוף דרך השדים הפנימיים שלי אחרת אני לא אשכח, וזהו מסע ארוך ומפרך שאני לא יודעת אם אני יכולה לעבור אותו.

למעלה