יודע לרטש טוב ?

DODO S

New member
יודע לרטש טוב ?

שלום לכולם אני דורון, מהפורום השכן של הצילום אני התחלתי לצלם יחד עם בחורה מאוד נחמדה שהכרתי גם כאן, בפורום תפוז, היא מאפרת, ושנינו יחד מצלמים כמה תמונות של אופנה לתיק עבודות משותף. מדובר בפרוייקט של שנינו יחד, כאשר העיקרון שעומד מאחורי כל זה הוא להראות מה אנחנו יודעים לעשות... ללא מטרות רווח, וללא שום עלויות מיותרות. יש לנו סטודיו, יש לנו ציוד יקר, יש לנו כישרון, ספר, דוגמניות (פצצות), לוקיישנים והמון רצון טוב להצליח... דרוש לנו מרטש/ת - חושבים שאתם מתאימים ? רוצים להשתתף בפרוייקט ? רוצים לקחת חלק ולזקוף עבודות איכותיות לתיק העבודות הבא שלכם ? אז אם נראה לך שאת/ה מתאימ/ה... העבודה היא באיזור המרכז, תל אביב/הרצליה/רמת-גן אנחנו יוצאים לדרך שבוע הבא, מי שחושב שהוא/היא מתאימ/ה - אפשר ליצור קשר כאן להמשך פרטים... ואני מזכיר שוב - העבודה לא תמורת תשלום, כל התמורה היא העשייה עצמה... להתראות בפסגה דורון.

MasterCool

New member
אני יכול לעזור לכם, אבל..

שציינת שהעבודה באזור ת"א/הרצליה/רמת-גן.. אם אני צריך רק לרטש, זה לא אומר שאני צריך את המחשב, משמע אני צריך מהבית לעשות את העבודה שלי. או שהינך מתכוון למשהו אחר.. בכל מקרה, לא אכפת לי שתביאו לי כמה עבודות ואני ארטש לכם אותן.. בברכה לירן. (יום חופשי היום בשבילי, לקחתי חופשת מחלה מהעבודה)

למעלה