יוהוהוהו,נגמרה השנה. איזה כיף, שנה נהדרת

יוהוהוהו,נגמרה השנה. איזה כיף, שנה נהדרת

ומאתגרת. עכשיו צריך להתחיל לשפץ חלק מההצגות. להכין עוד תוכנית לגילאים אחרים וצריך וצריך וצריך...... מה איתכם??? והכי חשוב, לכבוד סיום השנה קיבלתי
, בקיצור זר ענקי מהמשפחה
.

ברכות לסיום השנה המוצלחת ../images/Emo65.gif

איזו תחושה נעימה זו לסיים שנה אה?! כל שכן כשמרגישים וגם התוצאות בשטח מוכיחות שהיא היתה נהדרת ומהנה!!! מי כמוני יודע איזו התפתחות גדולה עברה עליך ועל תיאטרון " נשיקות של שמש " ושנה היא זמן קצר יחסית לצמיחה ותנופה כזו
מאחל לך שתמשיכי לגדול כך הן מבחינה יצירתית ועיסקית והן מבחינה אישית כבובנאית על הבמה. מה להכין? לשפץ? לתכנן? הלו, הלו, רק היום נגמרו העבודה והלחץ תני לעצמך לנשום קצת, להרגע, לנוח, לבלות ולאגור כוחות פיזיים ונפשיים לקראת כל המטלות האלה ולפני תחילתה של עוד שנה מותר לך!!!!!!!!! איזה מקסימים דידי והילדים שחשבו על כך! אני בטוח שהם יודעים שזה מגיע לך ולכן גם עשו זאת.

איזה כיף לך! ולמה?

קודם כל- כי יש אצלך סוף לשנה ואז את יודעת גם מתי אחרת מתחילה. אצלי, בשנים האחרונות אני לא יודעת אם הסוף זה סוף שנת הלימודים, סוף החופש הגדול, סוף השנה העברית, הלועזית, אחרי החגים או מה?!?!?! מה שכן, אני מציינת בחגיגות את כל הסופים וגם את כל ההתחלות, באשר הם! וכיף לך- על הפירגון המשפחתי! וכיף לך על כל התוכניות ובכלל- שתהיה לך חופשה קייצית וכייפית והרבה, הרבה התחלות חדשות!!!!!

תודה רבה לכם (דודי ואבישג) ../images/Emo23.gif. אני משערת

שבשנים הבאות זה ישתנה. לצערי ה"חופשה" אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך מאוד קצרה כי אין לי כרגע הופעות אבל יש הרבה דברים אחרים שקשורים לעבודה. הכי חשוב זה הזמן עם הילדים, הבטחתי להם להכין בובות
. כמה צפוי
. היינו בסרט "קונג פו פנדה" דווקא נהניתי. מתה ללכת לפו הדב באנגלית
המשך יום נפלא לכולם.

ברכות להתחלות חדשות....

נשמע שעבדת הרבה מאוד ויש לך עבודת הכנה גדולה לקראת השנה החדשה... שיהיה בהצלחה! כל הכבוד למשפחה שלך שיודעת להעריך אותך ואני בטוחה שגם הילדים שהגעת ללבבותיהם מעריכים את פועלך.

תודה רבה על המילים החמות ישר ל ../images/Emo23.gif.

האמת היא שאין לי הרבה עבודת הכנה לשנה החדשה (לפחות לא כרגע). העבודה הבאמת קשה היא ארגון חדר העבודה ואפסון ההצגות, אבל מישהו צריך לעשות את זה

חגיתוש../images/Emo140.gif

מצטרפת לברכות ואשמח קצת לשטוף את העיניים בכמה תמונות של בובותייך לפני שאת מאפסנת אותן
סתתתתתם זאת מילה שמזכירה לי את הצבא. נשיקות של ירח גלית

תודה רבה גלית המקסימה אבל רובן מאופסנות.

את אלה שלא אשתדל לצלם. יש לי רעיון שנה הבאה (אוטוטו) לפני כל הצגה אעשה "בוק" ואעלה תמונות של הבובות. סגרנו

למעלה