יוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

דודרינה

New member
יוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ת'גגתם אלי? כי אני כולזמן רציתי אבל לויצא לי. האמת הייתי עסוקה בבנית עוד עסק קטן :) (מלאה רעיונות כרימון למי שרוצה..) גם צילמו DVD עם שירים שכתבתי (ובגלל שזה פרוייקט ראשון אז הלהבתי מאוד להיותץ שותפה פעילה בהפקה) ,אז הייתי עסוקה מאוד. עכשיו סיימתי לכתבו 2 הצגות. אז יש לי זמן לחזור לעסק שלי וגםא ליכם. מריפרוף קצרצר אני רואה שאתם נפגשים, ושהיה דדליין לרישום. זה פסדר אני לא נעלבת אני רק אקח כמה כדורים סגולים וכמה אדומים ועוד כמה שחורים ואחד לבן ואלך לשכב במיטה עצובה ומייבבת. במכתב שאשאיר אכתוב שאתם אשמים:)))))))))))))) אה ושכחתי, גם הרסתי ת'בריאות שלי, אז אני קצת מושבתת בבית. (עם האמא שלי ....שעושה קריירה על חשבוני) בקיצור אני שמחה לחזור, אם כי אין יכולת גדולה לשבת יותר מ10 דקות (הכאבים מכריעים אותי..), אז אני אציץ כל פעם קצת. עכשיו אני אלך לראות מה ריכלתם בזמן העדרי. :))))))))))) ואמא שלי הייתה אומרת "יאללה יאללה ההתנצלות לא מתקבלת"

כדבר פולניה אל רעותה

אני התגעגעתי ! וההתנצלות מתקבלת. תגידי לאמא שאני אמרתי. רק תיזהרי עם הכדורים- יש לי נסיון רע אמיתי, מציאותי ועכשווי על לאן אפשר להגיע מהבדיחות האלה.... ואם אמא שלך כבר עשתה עליך קופה- בואי בספונטניות. אף אחד לא יגיד לך -לא.... איללה, צאי לדרך. אני כבר יוצאת!

אוייייי כמה שאמא שלך צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

ההתנצלות ממש לא מתקבלת! לא שמצאתי בדבריך אפילו מילת התנצלות אחת... נכון, אומנם אני שמח לשמוע שבזמן שהכרזנו עלייך כנעדרת ( אפילו התחלנו לחשוב שדבי צדקה כשחשדה שאת
) למעשה זה היה בגלל סיבה נהדרת!!! חידושים, המצאות, די וי די ו 2 הצגות - בשורות נפלאות אבל גם הן לא יוציאו אותך בקלות מהצרות ככה להעלם?! בלי זכר, בלי מילה, בלי אות חיים, אפילו בלי תגובה לכמה מסרים מודאגים ששלחתי לך לא טרחת לענות... זה נראה לך יפה והוגן להגיח מאי שם, לגרום להתאהבות כלל פורומית בך, להעביר אותנו כמה אירועי צונאמי ואז להעלם כאילו נבלעת בין גליו ולהשאיר אותנו להתמודד לבד כשאנחנו חבולים ומלקקים את פצעיינו
המפגש - גם כאן לא תצליחי לעורר רגשי אשם אצלנו ( מיד תיראי איך אני מחזיר אותם אליך בקלות...) כמו כולם, גם את קיבלת לא מעט הודעות אישיות במסרים כשרק התחלנו לחשוב על קיומו, כשערכנו שאלון על ימים, שעות ותכנים, כשנקבעו התאריך הסופי והמיקום, כשהיו שינויים ולפחות 3 תזכורות עד למועד + אזהרה שיום לפני תסתיים ההרשמה ולמסר זה אף צרפתי מסר אישי ומלא דאגה ותהיות שגם הוא לא זה לתגובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאבישג הגיעה למפגש היא סיפרה לנו שלפני שיצאה לדרך היא נתקלה בהודעתך והזמינה אותך להיות ספונטנית להפתיע ולהגיע את כמובן לא עשית זאת ואל תנפנפי לנו במועד שהסתיים, קיבלת ממנה הזמנה אישית ולא נענת לה כך שבאמת כפי שציינת, אין לך סיבה להעלב...אם כבר אני ואנחנו אמורים להיות אלה שנעלבים, מתעצבים ונפגעים מכל הסיפור הזה
העלמות, התעלמות, חוסר הענות והעדרות מהמפגש - את יודעת כמה כדורים בכל צבעי הקשת נדרשים כדי להתגבר על כל הכאבים האלה שיצרת אצלנו
אובדן אמון וחרדות הנטישה שפיתחנו בעקבות התנהגותך ידרשו שנים של טיפולים במחלקה הפסיכיאטרית וגם אז מי יודע מה יהיה איתנו במכתב שאני משאיר כרגע לעיני כל העולם ויהווה עדות לעד הבהרתי בצורה ברורה, חותכת ואינה ניתנת לעירעור שלמעשה האשמה האמיתית במצב...זו את!
אני מוסיף ושואל: הרצחת וגם ירשת?
עם כל כישורי הפולניות שבך, הפעם אין סיכויי שתצליחי להתמסכן ולהפוך ל" קורבן " בסיפור הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז נגבי את דמעות התנין וצאי מהמיטה מיד!!!! עכשיו אחרי שנזפתי בך קשות אני יכול סוף סוף לנשום לרווחה ולשאול: איך בדיוק הרסת לעצמך ת'בריאות??? אם זה לא אישי מדי כמובן למה את מתכוונת שאמך היקרה עושה קריירה על חשבונך? אשמח לשמוע יותר פרטים על הדי וי די עם שירייך מקווה שלא נאלץ להמתין עד לשנה הבאה כדי לקבל תגובה
לסיום ולמרות כל האמור לעיל, ברוכה השבה

הכי חשוב שכחתי...

ואמא שלך היתה אומרת: את ה" חינוך " הזה קיבלת מהצד של אבא שלך, אצלנו במשפחה אף פעם לא היו דברים כאלה... שבת נפלאה

דודרינה

New member
תוריד מיד ת'כובע של התובע המחוזי של הפורום

אני מרגישה כנידון לתליה (בחבל תירוציו העלובים). עכשיו קבל את תגובת הסנגוריה ... א. באמת לוספקתי לקרוא אחורה כולמה שריכלתם עלי אמכי אני כלכך מחבבת אתכם שאני לומאמינה שאתם כאלו . אני קצת מכירה אתכם. ב.אבקשר למפגש באמת לויכולתי להגיע גם אם רציתי כיוון שעל ההפקה האחרונה שלי נאמר "הקש ששבר את גב הגמל" , ו"גב" לצורך העניין זה באמת הגב. עכשיו אני מרותקת לגב שלי. מעולם לא ידעתי שיש לי גב כזה. אבל זה במאמר מיוחד שאני אכתוב עבורכם:),רק בכללי שתדעו שאני לומסוגלת לשבת יותר מ10-15 דקות בלי לצרוח מכאבים, כנ"ל ללכת, כנ"ל לשכב. (עכשיו הזמן לתת רחמים. בפקודה!!!) ג. המחשב שלי התאבד, גם לו נשבר הגב מלסחוב את כל השטויות שלי בלי לתת לו כתף בדמות הגדלת הזיכרון, אז נכון לעכשיו הוא שובת, וכדי להגיע למחשב אחר אני צריכה לרדת 25 מדרגות, לחצות את הכביש לעלות עוד 25 מדרגות לאחותי, לנשק 3 תינוקות ולתת להם אהבה כדי שלויגדו שודדרינה מגי'לה , לשמוע קצת רכילות עסיסית מאחותי , לצעוק עליה בחזרה משהו לא ברור ואז להתיישב על המחשב, לחפש אתכם כי אצלה זה לא כמו אצלי שאתם על השולחן שלי. ואיך שאני מתיישבת פתאום כל המשפוחה של בעלה מחו"ל נזכרים שהם רוצים לדבר בצורה הבלתי מובנת לי שמדברים דרך המחשב. בקיצור אני מקווה שאגרד כמה שקלים אחרונים בקרוב ואקנה לי מחשב חדש ואשים אתכם שוב בפרונט של המחשב ושל עיסוקיי. ד. באמא שלי הפולניה מתימן, שחוץ מהודעה אחת בנושא הכנות למפגש,-שבשבוע שעבר ראיתי- לוקיבלתי שום מסר לתיבה. אתם עובדים עלי?? מחפשים בכוח לעשות לי יסוריי מצפון? אז תדעו לכם שאני בין יום ראשון לשבת לוסובלת מיסוריי מצפון. ה. לגביי הקריירה של אמשלי, יש לי תחושה קשה שהיא זוכה לאהבה הרבה יותר ממני. תגידו ת'אמת וניגמור עם זה. הפסיכולוג עולה לי הרבה כסף.. ו. עכשיו אלך לקרוא קצת אחורה , ולהגיד את דבריי ודבריה של הפולניה מתימן. יפה לכם המפגש. סופסוף מפגש פורום עם תוכן בדרכלל זה לוככה , ואני הלכתי להרבה מפגשי פורום. יאללה עוד כמה דקות כבר אצטרך לשנות תנוחה..... ואמא שלי הייתה אומרת "מפתאום לשנות תנוחה? אצלנו במשפחה רק במסיונרית"

למעלה