אוייייי כמה שאמא שלך צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif
ההתנצלות ממש לא מתקבלת! לא שמצאתי בדבריך אפילו מילת התנצלות אחת... נכון, אומנם אני שמח לשמוע שבזמן שהכרזנו עלייך כנעדרת ( אפילו התחלנו לחשוב שדבי צדקה כשחשדה שאת
) למעשה זה היה בגלל סיבה נהדרת!!! חידושים, המצאות, די וי די ו 2 הצגות - בשורות נפלאות אבל גם הן לא יוציאו אותך בקלות מהצרות ככה להעלם?! בלי זכר, בלי מילה, בלי אות חיים, אפילו בלי תגובה לכמה מסרים מודאגים ששלחתי לך לא טרחת לענות... זה נראה לך יפה והוגן להגיח מאי שם, לגרום להתאהבות כלל פורומית בך, להעביר אותנו כמה אירועי צונאמי ואז להעלם כאילו נבלעת בין גליו ולהשאיר אותנו להתמודד לבד כשאנחנו חבולים ומלקקים את פצעיינו
המפגש - גם כאן לא תצליחי לעורר רגשי אשם אצלנו ( מיד תיראי איך אני מחזיר אותם אליך בקלות...) כמו כולם, גם את קיבלת לא מעט הודעות אישיות במסרים כשרק התחלנו לחשוב על קיומו, כשערכנו שאלון על ימים, שעות ותכנים, כשנקבעו התאריך הסופי והמיקום, כשהיו שינויים ולפחות 3 תזכורות עד למועד + אזהרה שיום לפני תסתיים ההרשמה ולמסר זה אף צרפתי מסר אישי ומלא דאגה ותהיות שגם הוא לא זה לתגובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאבישג הגיעה למפגש היא סיפרה לנו שלפני שיצאה לדרך היא נתקלה בהודעתך והזמינה אותך להיות ספונטנית להפתיע ולהגיע את כמובן לא עשית זאת ואל תנפנפי לנו במועד שהסתיים, קיבלת ממנה הזמנה אישית ולא נענת לה כך שבאמת כפי שציינת, אין לך סיבה להעלב...אם כבר אני ואנחנו אמורים להיות אלה שנעלבים, מתעצבים ונפגעים מכל הסיפור הזה
העלמות, התעלמות, חוסר הענות והעדרות מהמפגש - את יודעת כמה כדורים בכל צבעי הקשת נדרשים כדי להתגבר על כל הכאבים האלה שיצרת אצלנו
אובדן אמון וחרדות הנטישה שפיתחנו בעקבות התנהגותך ידרשו שנים של טיפולים במחלקה הפסיכיאטרית וגם אז מי יודע מה יהיה איתנו במכתב שאני משאיר כרגע לעיני כל העולם ויהווה עדות לעד הבהרתי בצורה ברורה, חותכת ואינה ניתנת לעירעור שלמעשה האשמה האמיתית במצב...זו את!
אני מוסיף ושואל: הרצחת וגם ירשת?
עם כל כישורי הפולניות שבך, הפעם אין סיכויי שתצליחי להתמסכן ולהפוך ל" קורבן " בסיפור הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז נגבי את דמעות התנין וצאי מהמיטה מיד!!!! עכשיו אחרי שנזפתי בך קשות אני יכול סוף סוף לנשום לרווחה ולשאול: איך בדיוק הרסת לעצמך ת'בריאות??? אם זה לא אישי מדי כמובן למה את מתכוונת שאמך היקרה עושה קריירה על חשבונך? אשמח לשמוע יותר פרטים על הדי וי די עם שירייך מקווה שלא נאלץ להמתין עד לשנה הבאה כדי לקבל תגובה
לסיום ולמרות כל האמור לעיל, ברוכה השבה