יוהו...שאלה:

ספשו

New member
יוהו...שאלה:

קודם כל התפלאתי לטובה שההודעות שלי הגיעו להודעות המובחרות בכניסה לפורום.....יששששששש
דבר שני יש לי שאלה: בשיר לא בת 16, יש את השיר..ובסופו ריטה אומרת: אתן,כל כך הרבה... ואז היא מסיימת שמילים שנשמעות כמו איייייללללל.... אז מי זה האייל הזה?????? ואם זה לא אייל אז מה היא אומרת...... אתן,כל כך הרבה..אייייילללללללללל או או או....אתן,כל כך הרבה......איייייילללללללל או או או אמ אמממממ אמממממ......... חחחח........משהו כזה.......
אז מה היא אומרת?

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי
היא בעיקרון אומרת מה שאמרת היא מזמזמת כזה אייללללללללל

ספשו

New member
שמח שנקרעת../images/Emo151.gif

עכשיו נפתרה לי תעלומה אחת...... כי כל פעם שאני שר את השיר הזה בקולי קולות במזדרונות של הביצפר... אני מגיע לחלק האחרון ואני לא יודע מה לצרוח....כי לא הייתי בטוח שזה אייל....חחחח...טוב...עכשיו אפשר לצווח בחופשיות..... עכשיו התעלומה היחידה שנשארה היא מי זה האייל הזה,מה לו ולה, ואם רמי יודע שזה מה שהיא צועקת בחושניות כל היום..... צריך לשאול אותה......חחחחח........... אני בטוח שיש לה תשובה מקורית

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif

וקבל ח"ח על האומץ לצרוח את "חיה לי מיום ליום" במסדרונות ביצפר.. חחחח...

avni avril girl

New member
פפחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גי אנלא שולטת בעצמי אני שרה "איההה אהאהאהאהההההה אואואואואוו" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייל ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

michalm83

New member
קרוע אתה

זה הסיומת של השיר חיה לי.... וזה שום אייל.... אי אפשר להסביר בכתב , צריך לראות אותה בפעולה כשהיא עושה את זה... זה משהו כמו "איההה ...יא יא...".... משהו כזה ... אני לא מדייקת כל כך באותיות...אבל מי שמגיע להופעות ושמע כבר כמה ביצועים שלה ליה לי...מבין אותי..... אבל זה בהחלט לא אייל.....

ספשו

New member
חחחחחחאופס

נשמע הגיוני...... אבל בכל זאת כייף יותר לצרוח אייל מזל שלא שאלתי אותה את זה.....

michalm83

New member
בהופעות שהיו פעם..

היא הייתה יורדת על הברכיים בקטע הזה... ואז זה היה יותר מתאים לאיה יא יא הזה........זה קטע מדהים.....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif סתם לידע כללי

אתם יודעים שאת חיה לי ביצעה תיקי דיין במקור באיזה מחזמר(ביצוע מחריד
) ורק אחרי כמה שנים רמי הלחין אותו מחדש לריטה..

michalm83

New member
מתה על זה שריטה שרה את חיה לי....

חבל"ז.... בהופעה האחרונה היא שרה את זה ...אני מקווה שגם בהופעה הבאה היא תשיר

The Juck

New member
חחחח יקיר אתה קורע אותי כל פעם מחדש

זה איה יא יא יאאאאאאאאאא או או או

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מה אמרתי../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

בסה"כ הסכמתי איתו שזה נשמע כמו אייל
זה שזה לא אייל זה די ברור לא..

The Juck

New member
ועוד משהו....

הכתובת השניה זה האתר אחרי שיפוץ ושינוי שם...הוא היה נראה יותר טוהב עם רקעים עד שהאכסון הדפוק של האתרים עשה בעיות ונמאס לי..ורציתי לפתח מזה אתר רציני...עם מלא חחומר... ועוד רציתי להעביר אותו דומיין ושיהיה אתר מוכר..

למעלה