יוואאא, איזה באסה

stkachov

New member
יוואאא, איזה באסה

לא ישנתי טוב בלילה, נאלצתי לקום מוקדם, להתארגן מהר מהר ללימודים, וכל זאת כדי לגלות 5 דקות לפני שיצאתי שבכלל אין שיעור השבוע והתעוררתי לשווא

berta84

New member
במה השיעור?

אני איחרתי לשיעור של 8:30 ,דורון קבע את השיעור ב-8:40 במקום 8:30 כדי שלא ניכנס באיחור, מי שבא באיחור נכנס רק אחרי ההפסקה, אז אני בינתיים בחדר מחשבים, אוף אני ממש מתדרדרת, אפילו כשאני מגיעה לשיעורים יש סיכוי גדול שאיכשל בקורס, על אחת כמה וכמה כשאני לא מגיעה, ועוד בקורס כ"כ קשה כמו שוק ההון בכלל הרצאות ותרגולים שמתחילים לפני 14 הם לגמרי מחוץ לתחום בשבילי ואתמול בלילה גם כן לא ישנתי, הייתי היפראקטיבית בהתחלה, אח"כ בכיתי והייתי בדיכאון, אח"כ נזכרתי בהרצאה של ישי מעוז וצחקתי לעצמי כמו מסטולה, אח"כ לא נרדמתי, לקראת 4 קמתי ופיטמתי את עצמי, בקיצור ישנתי אולי שעה לכל היותר, וחיכיתי למונית שירות המגעילה איזה 20 דקות לפחות, אחת עברה ולא עצרה לי למרות שנראה לי שהיה שם מקום, ועוד הנהג במונית שבאה אח"כ הכחיש ואמר לי שהם באים כל 7-10 דקות. ועוד כשחיכיתי בתחנה שאלתי איזו בחורה(ממש שמנה כזאת עם סנטר כפול) מה השעה, ואז היא התחילה לדבר איתי בצורה כזאת שלא נראתה לי חד משמעית או אולי סתם הייתי עצבנית בטירוף "לאן את צריכה?" "לאוניברסיטה" "מה את לומדת?" "כלכלה" "כלכלה,דווקא זה?!" "גם אני פעם למדתי באוניברסיטה" נראתה באופק מונית, רצתי כמו מטורפת, וכמעט הפלתי איזה נער קצת אוטיסט למראה שהסתובב לי בין הרגליים אבל כבר היה 8:25 ושום סיכוי להגיע בזמן לא היה. אני רצה ל-5006, יכול להיות שכבר הפסקה הפסיקה והסתיימה ובסוף יצא שלא הייתי בשיעור בכלל דרך אגב, ב-5006 חסרות נורות ופשוט חשוך, העיניים האומללות שלי...

berta84

New member
הוא לא באמת היה אוטיסט

אבל הוא הסתובב בין הרגליים והייתי צריכה לפלס את דרכי למונית, היתה איזו משאית בתחנה והנהג לא היה עוצר בתחנה, אם לא הייתי עומדת לפני התחנה ומאותתת. הנער עצמו דווקא נראה לי עצוב ו/או אבוד אבל למי היה כוח אליו? היה לי לילה כ"כ רע ולא ישנתי. להוציא את הקורס בשוק ההון מחוץ לחוק!

berta84

New member
עכשיו אני יושבת ב-7035

מדפדפת כאן בתפוז ופתאום עמית הפתיע אותי:"תפסיקי כבר להתבכיין, תפסיקי כבר להתבכיין"

berta84

New member
תראי, גם אני לא בדיוק כוסית על

אבל הייתי עצבנית בטירוף, ולה היה ממש מראה סטריאוטיפי של את יודעת... והיא גם היתה מעצבנת כזאת: "כלכלה?! דווקא זה"(מחזק את הסטריאוטיפ של איזו בוהמיינית) סנטר כפול זה לא בחורות מלאות או עגלגלות שדווקא יכולות להיות ממש מושכות. אולי גם נפגעתי מזה שיכול להיות שהיא ראתה בי משהו פוטנציאלי, ואולי הכל קרה רק בראש העצבני שלי. "גם אני למדתי פעם באוניברסיטה".שמחת זקנתי. ואיזה שיעור בשוק ההון היה עכשיו, כל כך קשה ולא מובן. יש שם כמה אנשים מעצבנים שמשום מה יודעים הכל, דברים שלי נשמעים ממש כמו סינית. וגם כשיצאתי היה שם איזה אמסטף או משהו דומה, בלי זמם בלי בעלים בלי כלום. זה מפחידדדדדד.

לא הבנתי...

מה הקשר בין המראה החיצוני שלה לצורת הדיבור שלה? את לא הכרת אותי בשיא המשקל שלי, אבל עכשיו אני אחרי ירידה של 25 ק"ג. אולי גם אותי פגשת פעם והלכת לספר לחבר'ה שמישהי ממש שמנה עם סנטר כפול אמרה לך משהו?

berta84

New member
את לא הבנת למה התכוונתי

פשוט היה לה מראה וסגנון של בוהמה-פמיניסטית-לסבית כזאת ובאותו רגע הייתי עייפה מצוברחת ומדוכאת, ומה לעשות במצבים כאלה כולם נראים לי זבלים ומגעילים, לא כל שכן מישהו שיש לו איזה "עיוות" לא מקובל חברתית, אני לא טוענת שהייתי בסדר אבל זה מה שחשבתי ותארתי לעצמי באותו רגע אף פעם לא טענתי שאני בן אדם טוב. אתמול בלילה כשבכיתי(וממש בכיתי,מה שלא קורה לעיתים קרובות) בדיוק חשבתי על הפעמים בהם פגעתי באחותי הקטנה, אני גם יכולה ממש לפגוע באנשים הכי יקרים לי ומאוד, זאת גם היתה הסיבה שבכיתי בלילה כי חשבתי על אחותי ועל כמה שפגעתי בה ועל כל הדברים המגעילים שאמרתי לה בעבר והיא הרבה יותר יקרה לי מכל אדם אחר שאני רואה ברחוב. ועלייך בכלל קשה להאמין שהיית פעם 25 קילו יותר, חוץ מזה את בחורה יפה ונורמלית, מאחת כמוך קשה להתעצבן, למרות שבמצבי הבוקר הייתי מתעצבנת מכל אחד.

לא שווה לי לחדש...

נשארו לי עוד חודשיים ללמוד. אני לומדת 3 פעמים בשבוע. יום ראשון מ 8 עד 6 בערב, אחרי יום כזה אני יותר מדי עייפה. ביום רביעי יש לי זמן ללכת. שישי אני לומדת מ 10 עד 1, אחרי 1 אין תחבורה, אז האפשרות היחידה היא לבוא לפני 10, את זה עשיתי כשהיה לי מנוי, הייתי מגיעה מ 8 עד 10. אז נשארתי עם פעמיים בשבוע למשך חודשיים בלבד. לא שווה. בינתיים אני עושה הליכות וכל יום שבת אנחנו עושים איזשהו מסלול בטבע. בשבת האחרונה הלכנו וטיפסנו על הר במשך 6 שעות, אימון מספיק טוב לדעתי.

TheBigBrother

New member
כשאת מסיימת ללמוד

את עדיין יכולה להמשיך לבוא לא? הרי הכרטיס מונפק לשנה , ואף אחד לא בודק אם את עדיין סטודנטית או לא ככה אני חשבתי ....

אתה צודק ב 100%

יש כמה בעיות עם זה במקרה שלי... 1. אני גרה בעכו, נסיעה לאונ' וחזרה עולה לי כ 25 ש"ח. חדר כושר 3 פעמים בשבוע יוצא המון כסף רק על נסיעות. במקום לשלם מאות על נסיעות אפשר לעשות מנוי בחדר כושר ליד הבית. 2. אחרי הלימודים אני כנראה ישר מתגייסת, ואז אני אהיה במרכז. מהמרכז להגיע לחדר כושר...אין מה לפרט.

amitk80

New member
את עתודאית?

יפה שיהיה בהצלחה בגיוס ובלימודים (מה שנשאר לך עוד)...

חשבתי כבר כולם יודעים ../images/Emo13.gif

כן אני עתודאית. לא סתם אני מסיימת תואר בגיל 20

stkachov

New member
אצלי נגמר המנוי עוד חודש ../images/Emo10.gif

תכלס לא יודע מה לעשות... מצד אחד אני יכול למצוא זמן ל 2-3 אימונים בשבוע, מצד שני אני יכול בזמנים האלה גם לעשות דברים אחרים כמו לשחק כדורסל או לעשות הליכות בחוץ. מצד שלישי אני יודע שאני אתעצל לצאת החוצה בחמסינים שאוטוטו יגיעו לעשות ספורט, מצד רביעי אני בטח גם אתעצל ללכת לחדר כושר בחמסינים הללו. מצד חמישי זה עולה כמעט 500 שקל שזה סכום לא מבוטל, וגם אין חוגים כמו שאני אוהב(ספינינג, קיקבוקסינג, ריקודים). מצד שישי לעשות מנוי בשייפ עולה פי 4 מזה ועוד צריך לשלם על נסיעות וזמן. בקיצור... יש יותר מדי צדדים

למעלה