במה השיעור?
אני איחרתי לשיעור של 8:30 ,דורון קבע את השיעור ב-8:40 במקום 8:30 כדי שלא ניכנס באיחור, מי שבא באיחור נכנס רק אחרי ההפסקה, אז אני בינתיים בחדר מחשבים, אוף אני ממש מתדרדרת, אפילו כשאני מגיעה לשיעורים יש סיכוי גדול שאיכשל בקורס, על אחת כמה וכמה כשאני לא מגיעה, ועוד בקורס כ"כ קשה כמו שוק ההון בכלל הרצאות ותרגולים שמתחילים לפני 14 הם לגמרי מחוץ לתחום בשבילי ואתמול בלילה גם כן לא ישנתי, הייתי היפראקטיבית בהתחלה, אח"כ בכיתי והייתי בדיכאון, אח"כ נזכרתי בהרצאה של ישי מעוז וצחקתי לעצמי כמו מסטולה, אח"כ לא נרדמתי, לקראת 4 קמתי ופיטמתי את עצמי, בקיצור ישנתי אולי שעה לכל היותר, וחיכיתי למונית שירות המגעילה איזה 20 דקות לפחות, אחת עברה ולא עצרה לי למרות שנראה לי שהיה שם מקום, ועוד הנהג במונית שבאה אח"כ הכחיש ואמר לי שהם באים כל 7-10 דקות. ועוד כשחיכיתי בתחנה שאלתי איזו בחורה(ממש שמנה כזאת עם סנטר כפול) מה השעה, ואז היא התחילה לדבר איתי בצורה כזאת שלא נראתה לי חד משמעית או אולי סתם הייתי עצבנית בטירוף "לאן את צריכה?" "לאוניברסיטה" "מה את לומדת?" "כלכלה" "כלכלה,דווקא זה?!" "גם אני פעם למדתי באוניברסיטה" נראתה באופק מונית, רצתי כמו מטורפת, וכמעט הפלתי איזה נער קצת אוטיסט למראה שהסתובב לי בין הרגליים אבל כבר היה 8:25 ושום סיכוי להגיע בזמן לא היה. אני רצה ל-5006, יכול להיות שכבר הפסקה הפסיקה והסתיימה ובסוף יצא שלא הייתי בשיעור בכלל דרך אגב, ב-5006 חסרות נורות ופשוט חשוך, העיניים האומללות שלי...