יוווואווווווו

חן חמי

New member
יוווואווווווו

דיברתי עכשיו עם שרית שובבבבב אימלה איך יש לה סבלנות אלי יום אחרי יום יאללה?!?!?!?!?!?!?!?!?!? היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי!!! היא עשתה לי את היום!!!!!!! היא שוב שאלה איך אני מרגישה אמרתי לה שאני מבואסת בגלל שכבר הלכתי לאוטובוס עם מיטל ותיכננו והכל ואיך שהגיע האוטובוס התחלתי להרגיש לא טוב- בצורה מפחידה וויתרתי ועליתי הביתה. התבאסתי ואז שהיא הגיעה היא אמרה לי למה באסה? שטיות!!! לא ראית אותי מיליון פעם? את לא תראי אותי עוד מיליון פעם?!?!? היא אמרה לי" את הרי יודעת שאת רואה אותי עוד כמה ימים" וז נכון עוד כמה ימים באשדוד ב"ה אז היא אמרה לי יופי רואה! חחחחחחח אז היא אמרה לי שהיא משאירה לי שמה דיס'ק חתום ושאלה כמה פעמיים איך אני מרגישה ושהיא הולכת לקחת מניר את המכתב שלי וכל מיני כאלו היא דיברה עם מימי ועם אחותי הגדולה ואחרי הסיבוב של הטלפונים- היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי :) עשתה לי תיוםםםםםםםםם עכשיו אני עדיין חולה אבל עלייה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif איזו מתוקה שרית../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

הרגע שרית דיברה עם חן... וחן העבירה לי את הטלפון, אמרה לשרית שמישהי רוצה לדבר איתה.. בהתחלה התביישתי, אבל אחר כך דיברתי איתה
היא שאלה אותי עם מי היא מדברת..?! אמרתי לה מיטל
ואז אמרתי לה מזל-טוב על הדיסק, ובהצלחה... והיא אמרה לי שאני באה לאשדוד! (הציבה עובדה..חח חמודה!) אמרתי לה שכן, ושאני אראה אותה שם!
אמרה שהיא רוצה להכיר אותי, ושהיא תשמח!
היא ממש מתוקה
:) ואז העברתי לה שוב את חן, והיא דיברה גם עם אחותה הגדולה! קיצר, היא ממש מאמי! והיא חולה על חן :) אמרה לה שהיא אוהבת אותה

חחח כן היא חמודה

למה נריאה לך שמה ששלחת לי הודעה אתמול נכון??? הנה היא אפילו אמרה לך שהיא אוהבת אותך אז שששש.... איזה חמודה ביום רביעי החזקתי לה תפלאפון והיא דיברה איתך ואני כולי רועדת לידה חחח והיום היא גם דיברה מהפלאפון שלי חחחחחח אבל לאה הביאה לה אותו והיא דיברה איתך שהיא הייתה לבד...כולם היינו בחוץ והיא פתאום צועקת לאהה ואז ראתה אותי אז שאלה אותי עינב זה שלך אמרתי לה כן משהו כזה לא זוכרת כל כך אני חושבת אבל שהיא קראה יענו תשם בפלאפון ולפי זה ידעה שזה של עינב ובמקרה ניחשה שאני זאת היא חחחחחחח אבל היא חמודההההההה שהיא הביאה לי תפלאפון כולם היו בחוץ וניכנסתי למשרד ונתתי לה עוד חיבוק יאוו היה ממש כיף ואתמול ראינו אותה לשניה... לכמה ד' והיום הייתה איזה שעה וחצי אבל רוב הזמן בתוך המשרד איתנו הייתה כמה ד' שאני לאה ורעות באנו ולפני אין לי מושג... יאו אני לא מאמינה ההייתי בתחנה היה לי עוד 5 ד' אוטובוס כמעט עליתי עליו פתאוםםם שלי התקשרה ללאה ואמרה לה שרית במשרד לא האמנו כל כך היא אמרה שהיא נשבעת קיצר התחלנו לרוץ למשרד וזה ניראה לי אנשים לא הבינו מה קרה לנו חחחחחחח ואז ניכנסנו למשרד וחתמה לנו אמרה לנו שלום וכולם ניכנסו אחרינו וחתמה לכולם קיצר... וזהו שהיא הלכה היא לא כל כך אמרה לנו שלום מיהרה...כפרה עליה היא כזאתי מתוקה...היא אמרה לי שזה בגלל הדיסק היא הייתה בלחץ או לא יודעת מה....חמודה
שרית חולה עליך יפיופהה

חן חמי

New member
חחחחחחחחחחח

עינבבבבבבבב היא מדברת איתי אני עושה לה שרלה מה שמעתי את עצבנית, אני לא רוצה שתתעצבני! היא עושה לי חס וחלילה מה פתאום... בנינו :)

הדיסק פצצההה גם אני שמעתיי!!!!!

וחן אני שמחה בשבילך מאמי שהיא דיברה איתך!!!!! תרגישי טוב מאמי!!!! והחידוש ללו יהי פצצהההה!!!

חחח ואני לא מאמיןשאחרי 10 וחצי

חודשים ראיתי אותה כזאת חמודהההההההההההההההההההההההההההה כעסה עלי בגלל שחשבתי שהיא לא זוכרת אותי היתי איתה כמעט חצי שעה כמעט כל הזמן לבד והיא דאגה להזכיר לי כאילו שאני לא יודע איפה היאראתה אותי חחחח כפרה עליה והיא התענינה במשפחה הכפכזית של סבתא שליאז אבא שלי שהוא בכלל פולני היתחיל לסביר לה אה ואיך שהיא ראתה אותי בהתחלה התנפלה עלי גרמה לי לאבד את השיוי משקל אבל לאנורא לה אני מרשה חחחחח ודיברנו על עוד כל מיני דברים אישיים .......... בקיצור אני שמח שהחששות שלי היו לא מוצדקות.......

ושבאתי לקחת תפלאפון שלי ממנה אז

כזה היא אומרת לי שזהיא ככה בגלל הדיסק יענו בלחץ או את יודעת מתרגשת כזה מתוקה יאווו ואז הבאתי לה כזה חיבוק ויצאתי יאווו היא כזאתי מתוקהההה

Music4Life

New member
השרית היתה מעוצבנת, וזה בדוק כי..

היא לא תגיד שהיא אכן היתה מעוצבנת, כי לא נעים לה, אבל העובדה שהיא היתה מעוצבנת ולא בגללנו, אלה דברים אחרים. היא היתה אמורה להיות ברדיו לפני וחיכו לה והיה משהו עם זה..אז היא נלחצה ועוד הדיסק שלה יוצא, פלוס אנחנו על הראש...אז היא קצת היתה עצבנית, קורה גם היא בנאדם.

חן חמי

New member
חחחחחח

ואני בשיא התמימות נו מה את עצבנית? היא עושה לי לא חס וחלילהההה חחחחח שתגיד כן מה היא מתביישת?

Music4Life

New member
את יודעת חן...

היא כזאת, לא נעים לא להודות שהיא עצבנית אל משהו אז ישר היא אומרת "לא חלילה.." אבל אני מכירה אותה קצת וממה שאני מכירה אני רואה כבר דרכה בכל מיני דברים. לא נורא, היא בסדר...אחרי כל הלחץ היא חזרה שוב לחייך והכל היה ככדמותו.

למעלה