יוווווווווווו

t o o l

New member
יוווווווווווו

מה אתם אומרים על מה ששירדן עשתה ללואיס? הביאה לו משטרה!!!!!!!!!!!!!! חוצפנית זאתי אני מבינה שהיא כועסת עליו אבל משטרה?? והוא עוד שוטר בעצמו ככה שזה ייסבך אותו עוד יותר! הם כאלה מתאימים שרידן ולואיס.... אוחחחחחח שיהיו כבר ביחד!

s h i r a 2

New member
היא רצתה פעם אחת לעמוד על שלה

ולא סתם לאיים עליו שהיא תביא משטרה...*לדעתי* אבל הוא היה לגמרי בשוק...חחח חומד

shambi

New member
בתור אחת שכבר לא רואה

[ראיתם איך אני מחזיקה מעמד?] מה היא עשתה לו? וזה באמת טיפשי להביא משטרה לשוטר..... הכי קטע היה אם היא הייתה מתקשרת למשטרה ואז במוקד היו מעבירים ללואיס את התלונה... איזה טיפשה היא

Principesa Reut

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

זה היה יכול להיות ממש ממש מצחיק
ואני לא מאמינה שאת כבר לא רואה
מה את עושה בלי מנת הלואיס היומית שלך

t o o l

New member
חחחחחחחחחחחח

כמה שאת צודקת לואיס הזה מתוק אבל מה הקטע פה... שהוא הציל את החיים של שרידן כ"כ הרבה פעמים ואפילו על חשבון אבא שלו וככה היא מחזירה לו..... המילה המתאימה היא: **** יש ניחושים........? חחחחחח...

shuis4ever

New member
הלו, הלו, הלוווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

להירגע שם, בבקשה
NOBODY TALKS LIKE THAT TO MY SHERI!!!

shuis4ever

New member
אוקיי, את לא מבינה רמזים...../images/Emo163.gif

אם את לא מפסיקה עכשיו(!!!!) אני $&#*!@&#&$$*# אותך יש ניחושים.....?

shambi

New member
מה זה מנת לואיס יומית בכלל??

תאמינו או לא אבל אם לא הייתי מסתכלת בגלרייה עכשיו בכלל לא הייתי זוכרת איך הוא נראה
מומלץ למתמכרים - חדל צפייה! זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!! ואני בטוחה שלא ישתנה הרבה ואם יורשה לי לציין - לא ראיתי כבר 8 פרקים

shuis4ever

New member
ברגע זה ממש הפכת ל../images/Emo26.gif

בנאדם הכי חזק ואמיץ שאני מכירה
כאילו, את יודעת שלואיס שם, על המסך שלך, במרחק של לחיצת-שלט ואת בוחרת שלא לצפות בו?? אחותי, אני מעריצה אותך. באמת.

shambi

New member
חח.. תודה../images/Emo70.gif

אבל למען האמת זה הצבא שלא מאפשר בין מד"סים למסדרים לראות "תשוקות"... אבל זה עדיין טוב.. יכולתי עכשיו לבכות על זה שאני לא רואה טלויזיה אבל זה ממש לא בעיה..... חשבתי שזה יבאס אותי לא לראות יותר וזה לא..

Passion4Life

New member
בקשר למשטרה

אני לא יודע אם זה נכון היה להזמין לו משטרה אבל מאחר והיא כבר עשתה זאת היא קצת (הרבה..) כפויית טובה. הבנאדם אשכרה הציל אותה לפחות מאה פעם וזה מה שמגיע לו? מסכן .. אבל מצד אחד אפשר להבין אותה כי הוא עשה משהו שהוא לא היה צריך לעשות, מקסימום היא הייתה מתה (למרות שלא הייתי רוצה שהיא תמות) אבל אז זה היה אשמתה. קיצר, מריבות החתול והעכבר שלהם רק מחזקים את אהבתם העתידה לבוא!

t o o l

New member
את צודקת

את מיליון אחוז צודקת ועוד דבר...... תירגעו סתם צחקתי עם הקטע של ה **** ככה לא מתנהגים! נעלבתי מעמקי נשמתי!

shambi

New member
אבל מה קרה שם?

מה הוא עשה לה? אוף
אני מרגישה לא בעניינים!!

Bow Wow4

New member
למה גילית לה? איזו חוצפה!!!

פה זה לא פורום ספיד וגלגלי הקסם. זה פורום תשוקות. שהכל הולך בקצב איטי ביותר. היינו צריכים למשוך אותה לפחות עוד שבועיים עד שהיינו מגלים לה את כל מה שקרה באמת... (אבל את חדשה אז נסלח לך..
)

למעלה